Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Jongen (19) omgekomen bij verkeersongeval

Toegevoegd: 01-02-2009, 06.22 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
VROUWENPOLDER - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Polredijk (N663) ter hoogte van Vrouwenpolder is zondagmorgen een 19-jarige automobilist uit Schouwen-Duiveland om het leven gekomen.

Omwonende van de Polredijk werden gewekt door een harde knal en zijn gelijk op onderzoek uitgegaan en troffen onder aan de dijk een auto op zijn kop aan. Gelijk werd groot alarm geslagen omdat het voertuig op zijn kop in het water lag.

De brandweer van Veere en duikers uit Middelburg, Goes en Tholen rukten uit om hulp te verlenen. Omdat er in eerste instantie sprake was van meerdere slachtoffers werden vier ambulances opgeroepen. Ook werd de traumahelikopter uit Nijmegen ingezet om medische assistentie te bieden.

Het was voor de brandweer een lastige klus om de inzittende uit zijn voertuig te bevrijden. Door de inzet van brandweerduikers lukte het de hulpdiensten uiteindelijk om het slachtoffer te bevrijden. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water getakeld.

De politie is daarna gelijk gestart met een technisch sporenonderzoek van het eenzijdige ongeval. Het slachtoffer is door de hulpdiensten lange tijd gereanimeerd maar overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Over de precieze toedracht van het ongeval is nog geen duidelijkheid. 

De Polredijk was door het ongeval tot half vijf afgesloten voor al het verkeer.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geocachen (4-1-2020 om 00:38)
Deze jongen is inmiddels bijna 11 jaar dood. Van de zomer was ik hier om te geocachen toen ik tot mijn grote schok de gedenksteen zag. Op internet gaan zoeken en daar o.a dit bericht gelezen. Vreselijk en hoe gaan de ouders er inmiddels mee om.Het leven raast maar door en door. Arme jongen dat je zo jong alles moest verliezen...
Panda (21-2-2009 om 18:52)
Heel erg voor de ouders en verdereFamilie en vrienden Heel veel sterkte
Danii (20-2-2009 om 12:30)
Alchol hoe weet jij dat nou! al die eenzijdige ongelukken gebeuren dus door alchol?! deze opmerking slaat nergens op!
C'moi (19-2-2009 om 14:15)
Er is vast wel alcohol in het spel ligt niet aan de weg
Meisje (19-2-2009 om 12:04)
Rik we misse je:( nog steeds vol ongeloof.. zullen altijd van je houden! veel sterkte aan je ouders en broers en fam en je vrienden!
Michael J Taylor (11-2-2009 om 22:42)
Rik, heb je helaas maar kort mogen kennen, herinnering aan die gezellige avond daarvoor met iedereen bij elkaar zal blijven, familie en naaste vrienden veel sterkte met de tijd die komen gaat. Condoleances Michael J. Taylor
Cookie-instellingen beheren