Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 33 km

Overval op tankstation in Terneuzen

Toegevoegd: 04-02-2009, 22.26 uur
Overval op tankstation in Terneuzen
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een onbekende heeft woensdagavond een overval gepleegd op een tankstation aan de Serlippenstraat in Terneuzen.
 
De dader kwam volgens de politie rond 20.40 uur de Esso-pomp binnen. Hij bedreigde een medewerker en ging er daarna met een onbekend geldbedrag van door.


De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. Niemand raakte gewond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Huibert (5-2-2009 om 09:14)
Flauwe reactie Claudia. Je zoon moet z'n helm gewoon goed opzetten, heeft niets met deze zaak te maken. De politie doet het ook niet snel goed. Treden ze op, dan 'hebben ze niets beters te doen', treden ze niet op, dan 'waren ze weer eens nergens te bekennen'. Pomphouder: sterkte!
Martijn (5-2-2009 om 08:03)
De hoeveelste keer ist dat nu al? Sterkte aan de betrokkenen
Claudia (5-2-2009 om 07:13)
En voor de medewerker in deze zaak hoop ik dat de dader snel gepakt wordt...sterkte...
Claudia (5-2-2009 om 07:11)
Mijn zoon kreeg op de parkeerplaats van de aldi een bekeuring omdat zijn helm niet goed dicht zat. kunnen ze niet wat extra mensen op dit soort zaken zetten?en op de inbraken en overvallen op woningen ik denk dat we daar meer aan hebben..durf ik 'savonds de deur weer open te doen
MD (5-2-2009 om 00:44)
Dat is al de tweede keer in korte tijd! Mensen die dat doen ze weten niet wat ze mensen aandoen! Sterkte voor het personeel.
Oc (4-2-2009 om 22:50)
Is al de zoveelste keer,een camera plaatsen is geen slecht idee. je zal er maar achter de balie staan,hoop dat ze de daders snel te pakken krijgen
Cookie-instellingen beheren