Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vrouw tijdens pinnen overvallen door man met wapen

Toegevoegd: 15-02-2009, 17.22 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - De politie heeft zaterdag een man opgepakt die even daarvoor een vrouw met een wapen bedreigde om haar honderden euro's te laten pinnen.


De vrouw, 38 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Reimerswaal, stond rond 17.30 uur te pinnen bij een geldautomaat op de Markt in Kruiningen. Plotseling kwam de man achter haar staan. Hij toonde een wapen en gebood de vrouw honderden euro's te pinnen.

De vrouw weigerde en raakte met de man in gevecht. Na enige tijd liep de man naar de geldautomaat, gritste het geld weg dat de vrouw al had gepind en rende weg. De verdachte kon echter kort daarop worden aangehouden. Enkele minuten na de bedreiging wist de politie hem aan te houden op de Langeviele.

De dader, een 25-jarige man uit Goes, is in verzekering gesteld. Een politiehond heeft het wapen gevonden. Het wapen is hierna veilig gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johannes (15-2-2009 om 19:00)
Ja, Wilders stemmen bij de volgende verkiezingen dan worden de straffen wel wat hoger hoor!
Ikke (15-2-2009 om 18:59)
Kijk, die jongens in Weesp is misschien kaatekwaad, maar dit is met vooorbedachte rade. Langer opsluiten die vent!
Ad (15-2-2009 om 18:31)
Ja,geef de daders een hoge straf, is de huidige opinie. Als een moeder dan op tv prog.wordt geinterviewd en de zieligheid uithangt gaan we voor de bijl en wordt het slachtoffer dader en v.v. Als de gemeenschap als rechter optreed, wordt het een nog grotere rotzooi, dan met deze klasse justitie.
Bart (15-2-2009 om 18:29)
Sjapo voor deze Vrouw!(ben wel benieuwd naar haar!) gelijk een foto verspreiden van deze man,hij loopt morgen weer vrij rond,misschien kunnen we zo voorkomen dat hij nog meer slachtoffers maakt!
Marga (15-2-2009 om 18:29)
Ben het helemaal eens met afeni de wet moet nodig eens veranderen
Claudia (15-2-2009 om 18:25)
Voor alle overvallers : mijn schoonmoeder is oud en niet meer zo goed ter been...als je haar ziet, loop dan maar met een boog om haar heen, als je haar lastig valt, heb ik een nieuw doel in mijn leven en dat ben jij!!! wat een verschrikkelijke eikels zijn dat...goed gedaan hoor dame!!!
Cookie-instellingen beheren