Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vrouw tijdens pinnen overvallen door man met wapen

Toegevoegd: 15-02-2009, 17.22 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - De politie heeft zaterdag een man opgepakt die even daarvoor een vrouw met een wapen bedreigde om haar honderden euro's te laten pinnen.


De vrouw, 38 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Reimerswaal, stond rond 17.30 uur te pinnen bij een geldautomaat op de Markt in Kruiningen. Plotseling kwam de man achter haar staan. Hij toonde een wapen en gebood de vrouw honderden euro's te pinnen.

De vrouw weigerde en raakte met de man in gevecht. Na enige tijd liep de man naar de geldautomaat, gritste het geld weg dat de vrouw al had gepind en rende weg. De verdachte kon echter kort daarop worden aangehouden. Enkele minuten na de bedreiging wist de politie hem aan te houden op de Langeviele.

De dader, een 25-jarige man uit Goes, is in verzekering gesteld. Een politiehond heeft het wapen gevonden. Het wapen is hierna veilig gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cahit (15-2-2009 om 18:22)
Ze kan wel dapper zijn maar het had ook fout kunnen lopen het begint wel vaker te gebeuren dat soort vergrijpen laaste een man van 80 jaar oud ik vindt dat hier echt hard moeten optreden sterkte voor meneer en mevrouw
Ria (15-2-2009 om 17:56)
Dapper van die vrouw om het gevecht aan te gaan met haar belager.
Afeni (15-2-2009 om 17:31)
De verdachte is in verzekering gesteld..om vervolgens weer vrij gelaten te worden en het een week later weer te doen.. Zo gaat het toch hie in Nederland? Gelijk hard aanpakken en het volk op de hoogte houden. Zo creeer je een gevoel van veiligheid en een uitstraling van regime.
Cookie-instellingen beheren