Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 431 km

KNRM haalt gewonde matroos van schip

Toegevoegd: 15-02-2009, 17.33 uur
KNRM haalt gewonde matroos van schip
Door: Roland de Jong
BRESKENS - De bemanning van de reddingboot Zeemanshoop uit Breskens heeft zondagmiddag een gewonde matroos van een schip gehaald.

De gewonde, afkomstig uit de Oekraïne, was rond 15.45 uur aan boord van de 'Condock 2' gevallen en had daarbij drie vingers gebroken. Na overleg met de radiomedische dienst en het kustwachtcentrum in Den Helder werd besloten de man van boord te laten halen door de reddingboot van de KNRM.


De reddingboot werd in het vaarwater de Wielingen nabij de W7-boei naast het schip gelegd. Hierna werd de matroos van boord gehaald en overgebracht naar de Poseidonsteiger in de Vlissingse buitenhaven.

De man is hierna met een gereedstaande taxi naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (16-2-2009 om 15:38)
@Wendy, helemaal gelijk, en dan doen ze het ook nog vrijwillig!
Wendy (15-2-2009 om 20:51)
Super dat de KNRM er is een pluim voor deze mensen.
Cookie-instellingen beheren