Weerbericht:
Perioden met (mot)regen, in de middag opklarend
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 65 km

Schoorsteenbrand woning sHeerenhoek

Toegevoegd: 17-02-2009, 23.19 uur
Schoorsteenbrand woning sHeerenhoek
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - De brandweer heeft dinsdagavond in 's-Heerenhoek een schoorsteenbrand geblust.
 
De brand woedde in een woning aan de Molendijk. Het vuur werd rond 19.30 uur ontdekt. De brandweer van Nieuwdorp kreeg bij het blussen assistentie van de ladderwagen uit Goes.
 
Nadat de brand was geblust kon de brandweer weer inrukken.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (27-2-2009 om 15:32)
@richard, Klopt dat ze in eerste instantie terugreden. Maar de verloren tijd viel alleszins mee. Voor wat betreft de hulpverlening en inzet van brandweer/ politie (behalve dit -puntje) niets dan lof.
Richard (22-2-2009 om 00:06)
Er had alleen nog bij vermeld moeten worden dat de brandweer in eerste instantie het adres niet kon vinden en daardoor maar teruggekeerd was naar de kazerne. Daardoor is wel veel kostbare tijd verloren gegaan. Gelukkig zijn er geen gewonden (want er waren wel kleine kinderen aanwezig).
Cookie-instellingen beheren