Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Getuigenoproep over vondst dode hond

Toegevoegd: 19-02-2009, 18.47 uur
Door: Roland de Jong
BORSSELE - De politie is naar aanleiding van de vondst van de dode hond op het strand bij Borssele afgelopen zaterdag op zoek naar getuigen.


Zaterdagmiddag werd nabij de Zeedijk een dood Amerikaans Stafford teefje aangetroffen. Het dier was zwaar mishandeld en vermoedelijk door klappen op haar kop om het leven gebracht. Ook was de chip uit de nek van het dier gesneden.

Volgens de politie is de hond vermoedelijk in de vroege zaterdagochtend op het strand achtergelaten. De politie is daarom ook op zoek naar mensen die tegen de ochtend een voertuig op de vindplaats hebben zien staan.


Uit het onderzoek is gebleken dat de hond pas pups heeft gehad. Daarom is de politie ook op zoek naar mensen die onlangs een stafford-pup hebben gekocht waarbij de moederhond niet meer aanwezig was.

Natuurlijk kunnen ook mensen contact opnemen die iemand kennen die tot voor kort in het bezit was van een Amerikaanse stafford, zeker als deze pas pups heeft gehad.

Heeft u antwoord op de vragen van de politie, neem dan contact op het met politiebureau in Goes via 0900-8844. U kunt ook bellen naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Zie ook:
- 'Hond vermoord op strand Borssele' (17-02-2009)

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@nke (22-2-2009 om 16:31)
@Jan,een dier is afhankelijk van en trouw aan de mens!Dierenliefde is onvoorwaardelijk en dat kan je van de mens niet zeggen!Eerst gebruikt als fokdier en genoeg aan verdiend en dan op beestachtige manier afgeslacht!Vind het grote schande en zou de dader het liefst dezelfde "straf" laten ondergaan!
Vlissingse (22-2-2009 om 09:46)
Nou sorry hoor Truus,maar ik zou net zo geschokt zijn als er een mens werd gevonden met een ingeslagen schedel en die zo verminkt is omdat diegene anders herkend zou worden.Maar ja dat zegt meer over jou dan over mij.
Zoop (22-2-2009 om 03:15)
Goed idee peter. !!!
J (21-2-2009 om 20:46)
Geert ik maak me druk om het leven van een weerloos dier. Mensen zoals jij daar geef ik niks om!
Truus (21-2-2009 om 18:39)
Volgen mij zou er niet zoveel reactie komen waneer het een mens zou zijn wat gevonden was met een ingeslagen schedel ,maar nu het een hond is weet iedereen wel wat er met de dader moet gebeuren ik vindt de reacties een beetje overtrokken IK VINDT HET OOK NIET NORMAAL WANEER DAT MET EEN HOND GEBEURD
Joyce (21-2-2009 om 18:25)
GEERT, het gaat er niet om dat het een hond is. Het gaat erom hoe dat beestje aan haar einde is gekomen. Of het nou een mens, kip, aap of hond is. De manier waarop is gewoon verschrikkelijk.
Cookie-instellingen beheren