Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist drinkt vier keer te veel

Toegevoegd: 01-03-2009, 20.36 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de Albert Joachimikade in Goes is zondagnacht een automobilist aangehouden die vier keer te veel alcohol had gedronken.


De man, een 59-jarige automobilist uit Kapelle werd rond 03.00 uur gecontroleerd. Uit de ademenalyse bleek dat hij 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.

Het rijbewijs van de man werd ter plekke ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (3-3-2009 om 17:06)
@Derk: Te fel? Nee ik ben juist heel erg mild. Dit soort mensen heeft er geen idee van wat voor ellende ze een ander aan kunnen brengen. Zelf hebben ze meestal niets na een ongeluk terwijl het slachtoffer gewond raakt of zelfs tussen 6 planken komt te liggen. Drank en verkeer gaan niet samen.
Derk (3-3-2009 om 09:12)
Beste Matthijs, vind je niet dat je een beetje fel reageerd? als iedereen voor elke fout op die manier gestraft word, denk ik dat het fileprobleem wel snel is opgelost. maar je bent wel erg radicaal hoor.
Matthijs (2-3-2009 om 20:30)
Iedereen maakt idd wel eens een foutje en dat doe je onbewust. Bezopen achter het stuur stappen doe je bewust en is dus ook geen foutje maar ongelovelijk dom. Is het dan ook een foutje als zo'n drankrijder iemand dood rijdt? Als je zulke 'foutjes' maakt dan verdien je geen rijbewijs. Nooit meer.
Tt 18 jaar (2-3-2009 om 19:23)
@derk. ???? foutje 4x teveel?????? als je nou net iets erover zit dan kun je dat evt ng een foutje noemen maarja 4x te veel?? ze zouden er maar net eentje doodridjen is dat dan ok een foutje?? laat je ff nakijken danku
Derk (2-3-2009 om 12:41)
Ja, sorry hoor. maar is het niet een beetje voorbarig deze man aan de schandpaal te nagelen? Iedereen maakt toch wleens een foutje?
Rick Heijt (2-3-2009 om 11:43)
Waarom steeds weer opnieuw? Steeds weer lezen wij iedere dag hetzelfde nieuws... Is dit nog nieuws? Erg bijzonder is het ook al niet.
Cookie-instellingen beheren