Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand verwoest motorzaak Heinkenszand

Toegevoegd: 04-03-2009, 02.18 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Een grote brand heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Heinkenszand een motorzaak volledig verwoest.
 
Door nog onbekende oorzaak brak rond 00.40 uur brand uit in het gebouw van 'Motor 2000' aan het Noordland. De brandweer rukte binnen korte tijd uit met flink wat materieel maar men kon niet voorkomen dat er grote schade ontstond aan de motorzaak en aangrenzende panden.

Niemand raakte gewond. Het blussen nam geruime tijd in beslag. Een schadebedrag is nog niet bekend.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko Dieleman (14-3-2009 om 17:03)
Mannen, Verschrikkelijk wat er gebeurt is, Heel veel sterkte, ik hoop dat jullie de kracht vinden om weer terug op te bouwen. Een van jullie KTM klantjes
Peter Pals (5-3-2009 om 21:35)
Chris en Peet, Alle steun gewenst in deze hectisch fase, als ik je kan steunen met raad en daad zal ik dat zeker doen, dat spreekt voor zich. Sterkte met de wederopbouw van jullie bedrijf. groeten Peter Pals
Pim & Matty en Kids (5-3-2009 om 21:16)
Peter, Chris en Dave, Woorden schieten te kort voor drama van deze omvang, het lijkt ons dat jullie wereld is ingestort. We hopen dat jullie de moed kunnen vinden om een herstart te maken. Kunnen we jullie op welk vlak dan van dienst zijn, schroom niet, we staan voor jullie klaar. Pim & Matty
Frank Coppoolse (5-3-2009 om 21:14)
Motorvrienden, ik hoop dat deze en alle andere reacties jullie motiveren en steunen om vooral de draad weer op te pakken. Veel succes en sterkte.
Fam Hajji (5-3-2009 om 16:38)
Wij vinden het zo erg wat er is gebeurd en wensen jullie heel veel sterkte toe hartelijke groeten fam Hajji.
Mike (5-3-2009 om 09:48)
Dag Chris/Peter. Ik heb al geprobeerd u te bereiken op de GSM maar krijg geen aansluiting Daarom wil ik jullie langs deze weg een hart onder de riem steken. Ik ga zeker proberen contact te zoeken via de gsm. Veel sterkte en een vlugge wederopbouw toe gewenst van het ganse moto service mike team.
Cookie-instellingen beheren