Weerbericht:
Vrij veel bewolking en vooral overdag buien. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand verwoest motorzaak Heinkenszand

Toegevoegd: 04-03-2009, 02.18 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Een grote brand heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Heinkenszand een motorzaak volledig verwoest.
 
Door nog onbekende oorzaak brak rond 00.40 uur brand uit in het gebouw van 'Motor 2000' aan het Noordland. De brandweer rukte binnen korte tijd uit met flink wat materieel maar men kon niet voorkomen dat er grote schade ontstond aan de motorzaak en aangrenzende panden.


Niemand raakte gewond. Het blussen nam geruime tijd in beslag. Een schadebedrag is nog niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Transportbedrijf van de Swaluw (4-3-2009 om 23:58)
Motor 2000, en natuurlijk moeten we ook al die andere ondernemers in het bedrijvengebouw niet vergeten. De schade bij iedereen is enorm. We wensen alle gedupeerden de nodige inspiratie toe, die nodig is om dit alles te herstellen. Directie Int. Transportbedrijf van de Swaluw .
Kees Matthijssen (4-3-2009 om 23:37)
Pier , Chris & Dave, Veel sterkte jongens,ik hoop dat jullie de zaak weer snel op kunnen gaan bouwen en weer een nieuwe start kunnen maken! Gr, Kees,Corin,Kyle & Indra Mathhijssen.
De offroad /enduro rijders (4-3-2009 om 22:26)
Jongens jullie materiaal is weg maar jullie instelling en doorzettingsvermogen niet .we staan er voor klaar.de kluuterieers.
Rick Honig (4-3-2009 om 22:23)
Wat een drama! Heel veel sterkte en succes met de wederopbouw.
Ilse (4-3-2009 om 21:23)
Heel veel sterkte! Hopelijk kunnen jullie de zaak weer opnieuw opbouwen! Liefs Ilse
Jan Poppe (4-3-2009 om 21:17)
Peter & Chris heel veel sterkte met het verwerken van de hele rompslomp en veel succes met de wederopbouw. Jan & Maikel Poppemotoparts
Cookie-instellingen beheren