Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 8 km

RAVZ nu officieel van Connexxion

Toegevoegd: 17-03-2009, 11.17 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Regionale Ambulancevoorziening Zeeland (RAVZ) maakt sinds gisteravond officieel deel uit van vervoersbedrijf Connexxion.


Maandagavond zetten de bestuurders van de betrokken partijen hun handtekeningen over de overnamecontracten. De RAVZ heeft circa 100 medewerkers in dienst. Volgens Connexxion zijn er goede afspraken gemaakt om de continuïteit en de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen waarborgen. Verder zijn ook met het personeel goede afspraken gemaakt.

Connexxion heeft met de overname van de RAVZ haar bedrijfstak ambulancezorg verder uitgebreid. Het bedrijf had hier al een groeiambitie voor.

Ook denkt Connexxion dat er nu meer mogelijkheden zijn voor het verbeteren van de kwaliteit van de ambulancezorg.
 
De komende weken zal het personeel van de RAVZ nader worden geïnformeerd over de verdere ontwikkelingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MT (17-3-2009 om 23:21)
@Arie, Ik geloof niet in wat jij zegt. Ambulancepersoneel is hoog opgeleid personeel en werken met procedures en een berg ervaring! Dit is onrust zaaien wat je doet en de draak steken met.
Arie (17-3-2009 om 20:06)
@ MT let maar op, binnenkort zal Connexxion differentiatie doorvoeren, ligtaxi's en B wagens met goedkoper personeel (ziekenverzorgenden) resume, dan staan er regio breed 4 a 5 spoedambulance's op doordeweeksedagen niks te doen, denk jij dat die huidige bezetting gehandhaafd zal blijven. ik niet.
B. (17-3-2009 om 19:53)
Tja...als de wachttijden even hard oplopen als bij de combitaxi... dan zie ik t ook niet goed komen.krijgen we ambulance wachtlijsten ofzo.of je mag niet mee omdat er iets fout is doorgegeven aan de chauffeur! connexxion werkt nu eenmaal vaak niet,wat niet altijd direct aan de chauffeurs ligt hoor
MT (17-3-2009 om 16:55)
@Arie, ik vind je erg negatief. Ambulancezorg zal er altijd zijn. Mensen voor mensen en de ambulanceverpleegkundigen zullen echt niet anders werken dan voorheen.
Marian (17-3-2009 om 16:04)
Nou het is te hopen dat het rijden met de ambulances beter verlopen zal dat het zich houden aan een dienstregeling want anders is het niet best met de mensen die een ambulance nodig hebben
Arie (17-3-2009 om 13:31)
Ambulancezorg geprivatiseert, verbeteren van de kwaliteit?? jaja ik heb zo mijn twijfels.....straks private ziekenhuizen, private brandweer de toekomst? Gemeentes en Provincie hebben hier een slag verloren! net als de inwoners van Zeeland.
Cookie-instellingen beheren