Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man zwaait met zwaard in speeltuin

Toegevoegd: 30-03-2009, 21.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland heeft maandagmiddag een 25-jarige man uit Goes aangehouden die met een zwaard stond te zwaaien in een openbare speeltuin in Goes


De man stond rond 15.30 uur met zijn zwaard te zwaaien in de speeltuin 'Het Speeleiland' aan de Elvis Presleylaan in Goes.

De man is door de politie aangehouden en zijn zwaard is in beslag genomen. De man verklaarde tegenover de politie aan het oefenen te zijn voor zijn sport.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E. (31-3-2009 om 09:10)
En de tip die Politie Goes dan geeft; doe zoiets in het Poelbos als je wilt oefenen. Ohja! En dan een voorbij fietsend oud omaatje een hartaanval bezorgen als je tussen te bomen beschut staat! Nu was het ten minste openbaar EEN EIND van de speeltuin af. Zie er de kunst van in!!
E. (31-3-2009 om 09:09)
Als je fucking 2 jaar Kung Fu in China studeert tussen de monniken kan je godver wel met een OEFENzwaard (waarmee je nog niet eens een APPEL door snijdt) overweg! Jammer van dit stukje dat ze de applaudiserende mensen er omheen weglaten!
Loes (31-3-2009 om 07:40)
Belachelijk,dit gaat nergens over.Is t'ie besodemietert.Afstraffen die gek.Er gebeurt zoveel dat mensen zich nergens meer veilig voelen straks.Dit is provocerend gedrag.Je gaat geen zwaardoefeningen doen in een speeltuin.
Mel (30-3-2009 om 23:50)
De grootste gekken.... lopen buiten de hekken....
Dennis (30-3-2009 om 22:53)
Het gaat hier waarschijnlijk om een '' LARP-er " ( L.A.R.P. = Live Action Role Playing ) oftewel volwassenen die in spelverband met zwaarden spelen.
Vonck (30-3-2009 om 22:47)
Man 'zwaait' met zwaard kan je op meerdere manieren bekijken. Maakte hij mooie sierlijke bewegingen zodat duidelijk te zien was dat hij een sport beoefende of niet. Daarnaast is de plaats ook de vraag. Stond hij tussen de spelende kinderen of afgezonderd op het veldje..
Cookie-instellingen beheren