Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote vechtpartij op markt Goes

Toegevoegd: 13-04-2009, 19.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de Grote markt in Goes zijn in de nacht van zaterdag op zondag ruim 30 personen met elkaar op de vuist gegaan.


De grote vechtpartij ontstond rond 02.00 uur. Doordat er hevige klappen werden uitgedeeld zijn er meerdere personen gewond geraakt.

De politie is een onderzoek gestart naar een vechtpartij en zoekt daarom ook getuigen. Mogelijk zijn er ook omstanders gewond geraakt. De politie vraagt of ook deze personen zich willen melden via het politiebureau in Goes of via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel (14-4-2009 om 01:33)
Kan je in goes straks ook niet meer veilig een biertje happen?
Maak nie uit (14-4-2009 om 00:12)
Klopt ik ben stevig geraakt heb aangifte gedaan en ze hebben inderdaad veel beelden dus ben benieuwd
Mascleta (13-4-2009 om 22:05)
Klopt, het hangt in de Goese binnenstad vol met camera's, maar juist de plekken waar zich vaak vechtpartijen voordoen zijn niet dekkend voorzien van camera's, ( terrassen cafe's Grote markt, Oostwal, Koepoort ) de steegjes staan vol met cameras maar de grote pleinen niet.
Elfje (13-4-2009 om 21:34)
Waarom moet er toch altijd om alles of niets gevochten worden? is praten zo moeilijk en is er echt geen respect meer in deze wereld? Het is net of we op hete kolen leven en niets meer kunnen verdragen van elkaar! zucht...........
JSK (13-4-2009 om 21:23)
Leuk, stappen in Goes ! Gelijk diegene die dit gedaan hebben een alcholverbod geven want ze kunnen hier blijkbaar niet helemaal goed tegen... Jammer dat je van alcohol niet alleen vrolijk word, maar ook nog agressief. Dan had je nooit geen gezeik meer op een gezellig avondje stappen.
D.b (13-4-2009 om 21:16)
Ze moeten die coffieshop,op de grote markt eens snel sluiten,want het zal nog wel heftiger worden als de shops in Middelburg gaan sluiten en die van BergenopZoom en Roosendaal,maar het softe besluitenloze bestuur van Goes zal wel weer met de hand over het hart strijken!
Cookie-instellingen beheren