Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 26 km

Politie bekeurt trucks op Stationsbrug

Toegevoegd: 28-05-2009, 11.52 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vanmorgen tijdens een controle op de Stationsbrug in Middelburg twee chauffeurs bekeurd omdat hun vrachtwagencombinatie te zwaar was voor de brug.

De Stationsbrug is verboden voor voertuigen waarvan de totaalmassa hoger is dan 3,5 ton. Dit staat ter plaatse aangegeven. Naast de boetes voor de truckers werden ook zeven fietsers bekeurd. Zij reden door rood licht. Drie automobilisten negeerden de verplichte rijrichting.


De controle werd gehouden tussen 07.30 en 08.15 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aadjuhh (31-5-2009 om 14:12)
Totdat er weer wat gebeurt, en dan is het daar, en hier op deze site, weet hommeles!
ZLD (30-5-2009 om 00:42)
Het slaat idd negenst op dat die bussen er dan wel over mogen...sommige zijn zeker wel over de 3.5 ton en zijn zeker ook net zo gevaarlijk als vrachtwagens... een alternatief aan geven voor onbekenden? misschien is dit afgelopen als de weg richting veere klaar is...
Zeelands trucker (29-5-2009 om 21:57)
Aan alle mensen die geen verstand hebben van een vrachtwagen oordeel dan niet zo want kijk eens naar die fietsers die denken dat ze ook alles mogen!!!!!! Stel en trucker niet altijd in t kwaad daglicht als wij er niet waren hadden jullie helemaal nix denk daar maar is goed over na!!!
Martin (29-5-2009 om 12:58)
@ Joost. Truckers trekken zich van niets en niemand wat aan? Je zou 's naar de fietsers moeten kijken. Die weten waarschijnlijk de dode hoeken bij een vrachtwagen niet. Ik heb er daar al bijna aangetikt, omdat ze door rood rijden. Maar in ieder geval mogen ze van mij vaker controleren daar.
Dawn (29-5-2009 om 10:30)
@joost, heb je er wel eens over gedacht dat als een chauffeur zegt dat die niet wil rijden omdat hij te zwaar beladen is hij ontslagen kan worden omdat hij werk weigert? Nee? Dat dacht ik al.
Judith (29-5-2009 om 09:21)
Ik ben het eens met de controles van de politie die echter schaars zijn vergeleken bij snel heidscontroles op de autowegen. Na dat dodelijk ongeval is toch wel duidelijk dat er helemaal geen bussen, truckers en tractoren meer overheen moeten rijden?
Cookie-instellingen beheren