Jongen zwaargewond na val in speeltuin

Toegevoegd: 01-06-2009, 11.08 uur

Jongen zwaargewond na val in speeltuin
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 15-jarige Middelburger is zondagmiddag zwaargewond geraakt toen hij ten val kwam in de speeltuin aan het Meiveldpad in Middelburg.

De jongen viel van een speeltoestel. Hij is door een ambulanceteam gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter werd gealarmeerd maar die hoefde uiteindelijk niet meer ter plekke te komen.

De jongen heeft mogelijk nekletsel opgelopen. In het ziekenhuis bleek dat de jongen zijn beide polsen had gebroken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zilan (2-6-2009 om 17:15)
Johan wat praat je nou stoer!!! als dat bij jou gebeurd was wat dan??
Nsc (2-6-2009 om 16:53)
Ewa mensen dit is wel me neefje ja het was een soort van familie uitje dus maak nie uit op wat voor leeftijd ze komen spele toch? en hij was uitgegleden kan hij toch nix aan doen misschien is het wel dom van hem om op die dak te gaan.. mrja beter dat zn 2 polsen zijn gebroken dan datie dood was
Omar (2-6-2009 om 16:19)
Sterkte jiyan hij zit bij mij in de klas en anoniempje ik denk dat hij met ze broertje er was ;)
Anoniem (2-6-2009 om 00:16)
Deze jonge is miss wel 15 mr hij lijkt 12 en gaat met mensen om die 12zijn tuurlijk vind hij het leuk om naar een speeltuin te gaan maar mensen die van niks weten verzinnen allemaal dingen zoals van een hok afspringen denk je dat ie zo dom is NEE maar tog k wens sterkte voor deze jongeman!
John (1-6-2009 om 23:53)
Het was heftig, zie het toestel met schuin dak . blauw rood, daar is ie vanaf gegaan, zeer verkeerd terecht gekomen..kleine en grotere kinderen hebben het gezien, ook van ons en heeft behoorlijke indruk gemaakt, want het was erg spannend hoe het met hem verging en we hopen dat het goed is met hem!
Johan (1-6-2009 om 18:37)
Ja 15 en stoer willen doen, boven op een hok klimmen er er dan af willen springen en echt niet gevallen. Maar toch sterkte gewenst.