Weerbericht:
Zwaar bewolkt en regen, vannacht tijdelijk droger. Morgen regenachtig.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Jongen (12) beroofd in Westdorpe

Toegevoegd: 07-06-2009, 21.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTDORPE - De politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een beroving die zaterdagmiddag rond 15.15 uur aan de Vlietstraat in Westdorpe plaatsvond.


Rond genoemd tijdstip liep een 12-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen over de Vlietstraat toen hij door een onbekende jongen naar de grond werd gewerkt. Toen de 12-jarige jongen op de grond lag werd zijn portemonnee, met daarin enkele euro's en pasjes, uit zijn broekzak weggenomen.

Na de diefstal sprong de onbekende jongen achter op de fiets bij een andere onbekend gebleven jongen waarop het tweetal wegreed.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Judith (8-6-2009 om 16:39)
Waar moet ´t toch allemaal met de wereld naar toe??? Een manneke van 12 jaar beroven echt laf!!! Ik hoop dat de jongen ´t goed maakt.
ToBos (7-6-2009 om 21:45)
Dit is echt het toppunt van lafheid, een knul van 12 jaar! Als je dan zo nodig moet...beroof dan een volwassen vent, dan heb je lef. Niemand wil graag beroofd worden op zo'n manier maar als ik dit lees had ik graag even de plaats van deze arme jongen in willen nemen.