Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Auto te water, vrouw lichtgewond

Toegevoegd: 10-06-2009, 09.11 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Eén vrouw is dinsdagavond lichtgewond geraakt toen ze met haar auto te water raakte bij de Kinderdijk in Middelburg. Een passagiere liep geen letsel op.


De auto reed rond 21.50 uur door een foutieve handeling van de bestuurster het water in nabij restaurant Het Packhuys. De brandweer en de ambulancedienst rukten met diverse wagens uit, maar al snel bleek dat iedereen zelf uit de auto had weten te komen.

Eén van de inzittenden, de 25-jarige bestuurster uit de gemeente Veere, liep letsel op aan haar pols, maar zij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. Haar 23-jarige Middelburgse passagier bleef ongedeerd.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto onder grote publieke belangstelling geborgen. De auto liep naast schade aan de voorzijde uiteraard ook flinke waterschade op. Ook een boot die werd geraakt door de auto liep schade op.

Vorig jaar kwam bij een soortgelijk ongeluk op vrijwel dezelfde locatie een 65-jarige Vlissinger om het leven. Eerder dit jaar belandde een Smart aan dezelfde straat te water.
 
Zie ook:
- 13/05/2008: Slachtoffer waterongeval overleden
- 12/05/2008: Persoon met auto te water in middelburg
- 08/03/2009: Smart tussen wal en schip in Middelburg


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inge (vervolg op vorige reactie) (11-6-2009 om 00:57)
Ik vind dat mensen een eigen verantwoordelijkheid hebben, maar dit is gewoon een gevaarlijke situatie waar een klein foutje fatale gevolgen kan hebben terwijl het eenvoudig kan worden voorkomen. Sterkte aan alle betrokkenen
Inge (11-6-2009 om 00:55)
Hoeveel slachtoffers moeten er op deze locatie nog vallen voordat de gemeente daar iets aan de veiligheid doet? Er staat daar helemaal niets wat je tegenhoudt als je richting water rijdt, en auto's moeten met hun voor- of achterkant naar het water worden geparkeerd.
... (10-6-2009 om 19:54)
Ze zouden er veiligheidsbeugels moeten plaatsen!
Merel (10-6-2009 om 09:47)
Gelukkig is deze vrouw lichtgewond , ik wens haar dan ook sterkte vanaf hier !
Cookie-instellingen beheren