Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 43 km

Zwaargewonde bij steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 26-06-2009, 10.02 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een steekpartij in Vlissingen zijn vannacht twee personen ernstig gewond geraakt.

De steekpartij vond rond 00.10 uur plaats op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Bloemenlaan. Een 16-jarige jongen en een 24-jarige man, beiden uit Vlissingen, werden neergestoken. De twee zijn zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De 16-jarige jongen is inmiddels buiten levensgevaar, de toestand van de 24-jarige man is kritiek.


De politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan en er zijn getuigen gehoord. De politie verzoekt getuigen die nog niet door de politie zijn benaderd zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of op het telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Waar zijn ze nou? (26-6-2009 om 15:29)
Om te lachen zijn ze, verkeerd parkeren zijn ze snel geen gordel om zijn ze snel,alles waar geld aan te vedienen valt en zelf geen gevaar lopen zijn ze snel waar zijn de echte mannen bij de p.... gebleven nog effe en mensen gaan zelf dit probleem oplossen met harde hand en gezamelijk schoon vegen!
Wim (26-6-2009 om 15:19)
Deze gasten willen graag in een getto wonen en ze gedragen zich ook zo ze maken mooie wijken kapot mensen laten hun kinderen thuis de stad is verpest omdat ze bang zijn voor dit soort tuig en er veranderd niks en als je ze zelf aanpakt ben je nog schuldig ook maar de politie doet ook niks wat nu ?
Lieske (26-6-2009 om 14:31)
Misschien hebben ze elkaar wel gestoken
Buurtbewoner (26-6-2009 om 13:27)
Ik heb het allemaal een beetje mee gekregen, het is elke avond weer pret daar. Ik was de hond aan het uitlaten en er kwam kijhard politie aanrijden, de jongens die daar stonde rende allemaal hard weg, even later stonden ze weer bij de bankjes. Tja en toen hebben ze elkaar weer si met een mes
Kim (26-6-2009 om 12:38)
*Zucht* Vlissingen gaat steeds harder achteruit zeg! Tijd dat de regering de wetten en straffen aan gaat scherpen, nog even en je kan niet meer over straat zonder je auto :S Echt niet normaal hier!!!!
Piet (26-6-2009 om 11:26)
Waarom staat er nu weer niet bij of de dader(S) is opgepakt...vreemd maar goed....als hij nog gepakt wordt gewoon levenslang vastzetten zonder kans op vervroegde vrijlating. Aan zulke mensen heeft de maatschappij namelijk helemaal niks
Cookie-instellingen beheren