Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Gewonden bij eenzijdig ongeval

Toegevoegd: 28-06-2009, 04.27 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
'S-GRAVENPOLDER - Bij een eenzijdig ongeval op de Goesestraatweg in 's-Gravenpolder is zaterdagnacht tenminste één persoon gewond geraakt.


Rond 02.15 uur verloor een bestuurder van en personenauto op de kruising van de Goesestraatweg met de Bernhardweg Oost (N666) door nog onbekende oorzaak te macht over het stuur. De auto kwam tientallen meters verder in de sloot tot stilstand.

Volgens omstanders was de bestuurder op weg naar het ziekenhuis met een persoon die eerder vannacht gewond was geraakt. De politie is ter plaatse een onderzoek gestart naar de precieze toedracht van het ongeval. Hoeveel personen er gewond zijn geraakt is nog niet bekend. Voor het ongeval werden drie ambulances en de brandweer opgeroepen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
? (1-7-2009 om 11:11)
Het is allemaal goed afgelopen geen gewonden... Jongen met snee in zijn hoofd maakt het goed.
M.m (28-6-2009 om 13:26)
Hoe is het met de gewonde verder af gelopen er waren er twee,kan iemand dat mij vertellen hier
Cookie-instellingen beheren