Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Politie waarschuwt voor asfalteerders

Toegevoegd: 08-07-2009, 17.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Sinds enkele weken zijn er Engelse asfalteerders actief in Zeeland. De politie adviseert voorzichtig te zijn.

De mannen, die rijden in een gele Engelse asfalteermachine, gaan langs de deuren en bieden op zeer opdringerige wijze hun diensten aan. Aan deze niet altijd even goed uitgevoerde werkzaamheden hangt een heel hoog prijskaartje.


De politie raadt de inwoners aan heel behoedzaam en voorzichtig te zijn en als men in zee gaat met deze Engelse mannen en vooral vooraf waterdichte afspraken te maken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (9-7-2009 om 22:41)
Wat zijn sommige mensen toch dom! Hoe moet de politie deze asfalteerders opakken als ze niet strafbaars doen?! De mensen bij wie ze aan het werk zijn, zijn immers zelf akkoord gegaan.
Timo Kent (nogmaals) (9-7-2009 om 21:01)
Volgens mij zijn er meer van dat soort figuren actief. Dit is puur "georganiseerde misdaad". Pak ze op...
Timo Kent (9-7-2009 om 20:56)
Die twee zijn zelfs bij ons op kantoor in Serooskerke geweest. Ik zou niet in zee gaan met ze. Wat de opening van de grenzen tot gevolg heeft. Tja, da is weer 'n ander thema...
Muziek (9-7-2009 om 20:51)
Nog geen half jaar geleden in M'burg zijn muziek instrumenten van een groep straatmuziekanten in beslag genomen omdat ze geen goede vergunning hadden. Dat kan bij deze toch ook ?(Hun gereedschappen dan) Ik heb ze overigens 2 a 3 maanden geleden ook gezien op de weg langs De Hoop. (!)
Jan P (9-7-2009 om 20:17)
Hier in Ellemeet zijn ze ook geweest, met een witte Mercedes bus.
Tinus (9-7-2009 om 19:50)
Snap niet waar iedereen zo moeilijk over doet; hoezo opdringerig? je zegt toch gewoon nee! en zo niet dan pak je een stuk hout of pijp en sla je zn kop van zn romp!
Cookie-instellingen beheren