Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto over de kop in Arnemuiden

Toegevoegd: 12-07-2009, 21.35 uur
Auto over de kop in Arnemuiden
Door: Manfred Berrevoets
ARNEMUIDEN - Bij een eenzijdig ongeval in Arnemuiden is zondagavond een automobiliste met haar auto over de kop geslagen.

Het ongeval vond rond 19.40 uur plaats op de Klaverakker, een 30 km-zone in het dorp. Vermoedelijk is de vrouw door de laagstaande zon tegen een paaltje gereden en hierdoor over de kop geslagen.


De vrouw kon zelfstandig uit het voertuig komen en is met nekletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van haar verwondingen is nog geen duidelijkheid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Astrid (16-7-2009 om 08:47)
Helemaal mee eens Samm!! En Priscilla;Get a life!!
Samm (15-7-2009 om 16:05)
Tjonge jonge,.. wat maakt het nou uit hoe het is gebeurd.. het is gebeurd.. kan gebeuren.. en alleen zij weet het antwoord hoe het is gebeurd.. dus laat het gewoon voor hoe het is,,. gelukkig heeft ze er niet veel aan over gehouden =D! dat is het belangrijkste...
Priscilla (15-7-2009 om 02:09)
En trouwens, als je ook goed lees heb ik deze dame ook beterschap gewenst, ik heb gewoon mijn vraagtekens bij hoe het gebeurd is.. is dat zo vreemd? enne leven? Jij zit ook op deze site of zie ik dat verkeerd??
Giuliano (14-7-2009 om 20:53)
Priscilla jij moet eens wat vaker naar buiten en niet op deze site leven. als jij tegen een paaltje rijdt en je auto loopt rond van boven dan kan je zo omrollen . je moet niet zeggen wat je weet maar weten wat je zegt.
Priscilla (14-7-2009 om 10:43)
@ nadenker...daar heb je zeker over nagedacht?! Vind het niet raar hoor dat mensen gaan denken over hoe het gebeurd zou kunnen zijn. je gaat toch denken hoe zo'n autootje op zn kant kan komen...logische reactie lijkt me!
Nadenker (14-7-2009 om 00:40)
Het is zeker mogelijk om met dit soort auto's met een snelheid van 30 km door tegen een paaltje te tikken over de kop te gaan. Een kennis van mij heeft hetzelfde gehad. Snelheid tussen 30 en 35, dus echt niets om over naar huis te schrijven. Dus vooroordeel zijn niet indien kennis ontbreekt. doei
Cookie-instellingen beheren