Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand in Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 13-07-2009, 15.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De Westerscheldetunnel is maandagmiddag afgesloten vanwege een felle autobrand.


De hulpdiensten waren snel ter plaatse om het vuur te blussen. Even was er sprake van een GRIP 1 situatie. Volgens de politie is dat alleen uit voorzorg. De inzittende zijn zelf uit de auto gekomen en hebben zichzelf in veiligheid gebracht. Voor zover nu bekend zijn er geen gewonden gevallen.

De brand woedde in de westbuis, richting Terneuzen, ter hoogte van dwarsverbinding 26 en was om 15.35 uur onder controle. De Westerscheldetunnel is voorlopig nog afgesloten voor al het verkeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Agnes (14-7-2009 om 12:02)
Ik werd gisteren gesommeerd door iemand in een gele auto om op te schuiven,zodat meer auto's op de tunnelweg konden staan.Als de weg vanaf Terneuzen vol staat is er weinig meer te regelen bij de rotonde.dus er stond wel degelijk iemand bij de rotonde!
Miertje (14-7-2009 om 09:13)
Om 16.00 uur werden wij door politie bij rotonde terneuzen geinformeerd dat de tunnel dicht was. daarna is het helemaal dichtgeslipt want iedereen gaat toch wachten tot het open gaat. denk dat er dan voor politie ook weinig verkeer te regelen valt je kon toch niet voor of achteruit....
Marnix (13-7-2009 om 20:07)
Dat zullen angstige momenten geweest zijn voor de betrokkenen. Inderaad een flinke misser qua verkeersregeling. Rond 16:45 uur stond er nog steeds geen politie bij de rotonde op de autoweg Hoek-Terneuzen.
Ana (13-7-2009 om 18:53)
Ik krijg van de WST sms-jes op mijn m obiel als de tunnel gesloten is en als hij terug open gaat. Heel handig, werkt prima! Je kan je daar voor opgeven. De politie moet inderdaad beter werk verrichten bij dit soort calamiteiten wat betreft verkeer regelen. Verkeer regelen aub!!!!
Tunnel rijder (13-7-2009 om 17:58)
De tunnel ging om 5 over 5 open van terneuzen naar middelburg, richting terneuzen was toen nog steeds dicht en een file tot aan middelburg bijna.
Crusader (13-7-2009 om 17:28)
Ben zojuist door de tunnelbuis gereden is weer open, ruikt alleen wel wat aangebrand..
Cookie-instellingen beheren