Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wurgslang ontsnapt in Terneuzen

Toegevoegd: 16-07-2009, 20.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de Gouwestraat in Terneuzen wordt sinds gisteren een slang vermist. De eigenaar heeft hier vanavond rond 20.00 uur melding van gemaakt bij politie Zeeland.


Het betreft een Boa constrictor (wurgslang) welke voor de mens niet gevaarlijk is. Het dier is 1.70 lang.

Vinders van de Boa constrictor worden verzocht dit te melden bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bjorn (17-7-2009 om 13:54)
Wat een overdreven reacties hier allemaal. Eigenaar doet helemaal niets illegaals, deze slangen mag je gewoon houden.Ooit al eens gehoord dat er hier in Nederland iemand is aangevallen door een slang? Deze is niet eens giftig. En het is een wurgslang omdat hij kleine beestjes wurgt, gevaarlijk zeg!
Jako (17-7-2009 om 13:40)
Ik woon daar in de buurt ik ben een beetje bang
Harold (17-7-2009 om 13:04)
Wat moet iemand in Nederland thuis nou met een slang in zijn huis ????, laat dat beest in de jungle leven in de natuur!!!!!!!
Cas (17-7-2009 om 12:48)
Is de slang niet gewoon gestolen? lijkt me vreemd dat alle deuren open staan en hij zomaar weg kan kruipen als er niemand thuis is.. verder is het best een eng idee, dus voor je kippen en konijnen enal!
Ik (17-7-2009 om 12:46)
Voor degene die heel hard roepen dat slangen hier niet thuis horen. Dit soort niet maar vergeet niet dat in nederland ook slangen leven die hier gewoon thuishoren. Sterker nog; daar zitten wel giftige bij! Wurgslang is niet perse gevaarlijk. Ik hoop voor de eigenaar dat hij snel terug is.
Smoker (17-7-2009 om 12:31)
Wat een paniek allemaal en die reacties van al die mensen!!!! Echt niet normaal als je m vindt bel de politie of dierenambulance die brengen m wel terug naar de eigenaar. wat betreft de katten kunnen ze ook niet bij een ander in de tuin schijten ook weer opgelost....
Cookie-instellingen beheren