Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politiehond vindt verscholen inbreker

Toegevoegd: 23-07-2009, 15.26 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Een 35-jarige Terneuzenaar is vannacht rond 02.15 uur opgepakt in verband met een inbraak bij een bedrijf in Axel.


Kort daarvoor was een melding binnengekomen dat er werd ingebroken bij een bedrijfspand aan de Kanaalkade in Axel. Agenten gingen na een inbraakmelding ter plaatse en stelden een onderzoek in. Hierbij werd ook een politiehond ingezet om te zoeken in de omgeving.

De politiehond vond al snel een man die zich in de bossen had verstopt. Deze man, de 35-jarige Terneuzenaar, was in het bezit van inbrekerswerktuig. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. Hij is vandaag weer in vrijheid gesteld met een dagvaarding op zak.

Uit het betreffende bedrijfspand werden geen goederen weggenomen. Wel waren er diverse pogingen gedaan om het pand binnen te komen, dit was niet gelukt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (23-7-2009 om 19:20)
Inbraak !! 1 nacht ingesloten !!! Nu weer vrij !! Dus vannacht kan ik hem hier misschien verwachten . Lang leve nederland !!
Anoniem (23-7-2009 om 19:12)
Wel ja laat maar weer los kan hij zo weer toe slaan bij iemand anders vast zetten en verloppig niet meer vrij laten die dagvaarding die hij heeft jat hij ook wel weer bij elkaar dat dit nog kan in deze tijd
RENE (23-7-2009 om 17:55)
Braaf beest ,de hond als beloning zeker wel een biefstukje
Leon (23-7-2009 om 16:59)
Hoe zo op vrije voeten... wat zou er gezegd zijn? "foei dat mag niet dat is stout...zul je het nooit meer doen!."
Mops (23-7-2009 om 16:27)
Goedzo Woefje !
Piet (23-7-2009 om 15:39)
'weer in vrijheid gesteld'. Diepe diepe zucht. Hoe kan de rechtsstaat nu van iemand verwachten dat ze zich gedragen als er nauwelijks meer straffen zijn. Gewoon vasthouden tot het proces begint, zo moeilijk is dat niet hoor!!! schorem is het gewoon!
Cookie-instellingen beheren