Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij botsing Terneuzen

Toegevoegd: 22-07-2009, 12.56 uur
Gewonden bij botsing Terneuzen
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Op de Bellamystraat in Terneuzen heeft dinsdagmiddag rond 14:50 uur een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Twee personen raakten gewond.


Het ongeval vond plaats bij de kruising met het Schuberthof. De auto die vanuit deze straat de Bellamystraat in wilde rijden werd wellicht over het hoofd gezien. Een vrouw en een kind die samen in één van de auto's zaten, raakten gewond. De vrouwelijke inzittende van het andere voertuig kwam met de schrik vrij.

De twee voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (23-7-2009 om 07:43)
In Belgie heeft degene die het hardste doorduwt voorrang. Althans: in de praktijk. De officiele regel is dat rechts voorrang heeft, maar daar heeft iedereen maling aan. Bij stoppen gaat het recht voor te gaan verloren, dus: duw door zodat de ander schrikt, stopt en je inderdaad voorrang hebt!
Kees (22-7-2009 om 22:46)
Ha marie ben jij een van die gasten die daar zo hard rijden? 50 km in de bebouwde kom is toch niet moeilijk? Maar hier word in de avond uren vaak meer dan 100 km gereden! Politie zie je niet. Die staan liever aan de guido gezellestraat dat brengt daar meer op!!(ik woon in die straat )
Sweety (22-7-2009 om 20:21)
Goh... déjavu! Precies op datzelfde plekje werd ik een paar jaar geleden ook aangereden, door een veels te hard rijdende malloot die me geen voorrang gaf van rechts! Sterkte voor de slachtoffers!
Terneuzenaar (22-7-2009 om 19:21)
Het is er gewoon een rotpunt om de bellamy op te draaien,ik woon er ook en sta er van versteld dat er niet vaker iets gebeurt. Ook oversteken met een kinderwagen is een ramp niemand zal even stoppen om je over te laten steken.
M (22-7-2009 om 19:10)
Tja, Belgische weggebruikers en rechts voorrang!
Eric (22-7-2009 om 19:04)
Witte nummerplaat met rode letters en cijfers, zegt voldoende.
Cookie-instellingen beheren