Weerbericht:
Meest bewolkt en lokaal af en toe regen, dinsdag in het westen kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraaksysteem zorgt voor brandmelding

Toegevoegd: 21-07-2009, 20.22 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De rook van een anti-inbraaksysteem heeft dinsdag aan het einde van de middag in Hulst voor een brandmelding gezorgd.


De brandmelding kwam kort na vijf uur binnen vanuit een pand aan de Lange Nieuwstraat. De buren hadden de alarmcentrale gebeld omdat men rook in het pand zag. Bij aankomst van de brandweer bleek het echter niet te gaan om de rook van een brand, maar de rook van een anti-inbraaksysteem dat dieven het zicht moet belemmeren tijdens een inbraak.

De brandweer heeft het pand geventileerd, maar hoefde uiteraard dus niet te blussen. Voor zover bekend was de inbraakmelding overigens loos alarm.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren