Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Elf kinderen in problemen door vloedgolf

Toegevoegd: 04-08-2009, 22.21 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen zijn dinsdagmiddag in totaal elf kinderen uit zee gehaald nadat zij in de problemen waren gekomen door een vloedgolf.

Op het Vlissingse strand wordt continu door strandwachten gewaarschuwd voor de gevaren voor de grote golven die passerende zeeschepen met regelmaat veroorzaken. De vloedgolf van vanmiddag werd precies rond hoogwater veroorzaakt.


Diverse personen en goederen werden nat en de strandwacht moest in totaal elf kinderen uit zee halen die door de golf in de problemen waren gekomen. Niemand raakte ernstig gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esther (5-8-2009 om 09:05)
Moeilijk he, om te luisteren ,later lopen klagen dat er iets is gebeurd. Je kunt beter je leven riskeren in een mooi golfje dan op te letten en te luistern naar de mensen die er verstand van hebben.
Roos (5-8-2009 om 09:01)
Heel erg zeg!
Ikkie (5-8-2009 om 08:01)
En dan nog maar eens verdiepen zodat er nog grotere schepen langs kunnen........ Wellicht een voorziening in zee maken waardoor de golven worden gebroken?
Erik (5-8-2009 om 07:24)
Druk dagje voor "onze" strandwachten. Gelukkig zijn ze er. Ik vind eigenlijk dat ze een keer in het zonnetje gezet mogen worden. ( aan het einde van het zeisoen of zo ?) Gemeente, pak dit op en doe iets leuks voor ze. Ze verdienen het.
Pluim (5-8-2009 om 00:25)
PLUIM voor de strandredders 11 kinderen uit het water halen zo snel mogelijk is niet niks
Strandganger nolle (4-8-2009 om 23:36)
Strandwacht???? Is het badstrand het enige strand van Vlissingen dan. Niemand gezien met een geel shirtje.
Cookie-instellingen beheren