Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 86 km

Wegen naar Zeeland lopen weer vol

Toegevoegd: 06-08-2009, 10.41 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Richting de Zeeuwse kust staan op dit moment flinke files door vakantie- en recreatieverkeer. Dat meldt de Verkeersinformatiedienst (VID).


Op de N57, tussen Brielle-Noord en Hellevoetsluis/Oudenhoorn staat momenteel vijf kilometer langzaam rijdend tot stilstaand verkeer door recreatie- en vakantieverkeer richting de provincie. Op de A58 staat tussen Bergen op Zoom-Zuid en het knooppunt Markiezaat drie kilometer langzaam rijdend tot stilstaand verkeer.

In de provincie zelf staat tussen Rilland en Yerseke een file van vier kilometer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (7-8-2009 om 10:09)
Gezeur? Gezeur roepen altijd die mensen die nergens last van hebben en is vaak een gevolg van het buiten de realiteit staan wat in uw geval waarschijnlijk betekent dat u niet in de files hoeft te staan en dus mag ik niet zeuren? Wij verloren deze week zeker 4 uur door verkeersdrukte a 110 euro p/u
Eric (6-8-2009 om 21:43)
Het is waar de wegen in zeeland zijn absoluut niet berekent op zoveel verkeer en dat niet alleen in het vakantie seizoen. Wacht maar tot maasvlakte 2 in vol bedrijf is dan wordt het een ramp om over bv de n57 te rijden.
Matthijs (6-8-2009 om 21:26)
@Vlissinger: De A58 had al lang geleden minstens 3x3 moeten zijn. Een inhalende vr8wagen OF treuzelaar veroorzaakt al snel een rij van een paar 100M waardoor weer files en ongelukken ontstaan. Met 3x3 kunnen truckers inhalen en auto's de trucker en meer capaciteit. resultaat, iedereen blij!
Engeltje (6-8-2009 om 20:24)
Wat zeuren we nou al het regent is het niet goed want dan is er geen file en als het mooi weer is klagen we omdat we met ze allen naar de kust willen en ja dan ontstaat er wel eens file. mensen komop zeg hou eens op met dat gezeur
Ikke (6-8-2009 om 19:50)
Hey zeeuwtje van wie was dat liedje ook al weer???
Tim R. (6-8-2009 om 19:00)
NIET ALLEEN VERBREDEN MAAR OOK OPNIEUW ASFALTEREN, WANT DE A58 IN ZEELAND IS LEVENS GEVAARLIJK (SPOORVORMING, OUD EN VERSLETEN ASFALT).
Cookie-instellingen beheren