Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser botst met vuilnisauto Wilhelminadorp

Toegevoegd: 10-08-2009, 14.52 uur
Fietser botst met vuilnisauto Wilhelminadorp
Door: Roland de Jong
WILHELMINADORP - Bij een aanrijding in Wilhelminadorp is vanochtend een 90-jarige fietser uit de gemeente Goes ernstig gewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak kwam het slachtoffer rond 09.15 uur op de H.A. Hankenstraat in botsing met een vuilnisauto van de gemeente Goes, welke op dat moment zachtjes achteruitreed. Met de vuilniswagen werden in de straat klikobakken geleegd door middel van een automatische schuifarm.
 
Aanvankelijk werd ook de traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen om de twee opgeroepen ambulances te assisteren, maar vanwege de dikke mist in het land kon deze niet uitvliegen. De gewonde is met onbekende verwondingen met spoed per ambulance naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes vervoerd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pietjee (13-8-2009 om 20:51)
Als je goed leest gaat het om een auto met een robot arm dus geen vreemd verhaal!!!
MotoRob (10-8-2009 om 18:16)
Vreemd verhaal, normaal lopen er toch altijd 2 mannen achter een vulniswagen om de afvalbakken van de stoep te rollen? Waar waren die dan?
Bunchie (10-8-2009 om 17:47)
Het was voor ons huis! We waren aan het ontbijten en ineens Stooop! hohohoh
Cookie-instellingen beheren