Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

13-Jarige rijdt op gestolen brommer

Toegevoegd: 16-08-2009, 13.32 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - De politie heeft vrijdag een 13-jarige jongen opgepakt die met hoge snelheid op een bromfiets door Breskens reed.

De jongen reed rond 20.00 uur zonder helm over de Promenade. Toen de jongen de politie zag ging hij er vandoor. Onderaan de Promenade stopte hij, sprong van de bromfiets af en rende weg. Bij zijn aanhouding verklaarde hij dat hij de brommer in de omgeving van de veerboot had gevonden en ermee was weggereden.

De jongen is aangehouden voor diefstal/heling en heeft afstand van de brommer gedaan. Hij is na het afleggen van een verklaring later op de avond met twee bekeuringen op zak weer in vrijheid gesteld. De jongen kreeg bekeuringen voor het rijden zonder helm en het rijden zonder rijbewijs.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J makert (16-8-2009 om 17:27)
En de boete dat hij die brommer dus had gestolen als hij niet was gepakt? dat vergeten we maar weer zeker? boete zal wel rond 100 zijn?Waarom geven ze dit soort mensen niet gewoon een boete die zo hoog is dat een tweede keer niet te betalen zou zijn. Dan laten ze het wel. Maargoed, dat is nederland
Cookie-instellingen beheren