Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slapende man blokkeert oprit woning

Toegevoegd: 15-08-2009, 21.12 uur
Door: Roland de Jong
GROEDE - De politie heeft zaterdag om 01.10 uur op de Nieuwvlietseweg in Groede een 31-jarige man uit Terneuzen aangehouden.


De man had zijn auto geparkeerd op de oprit van een woning, waardoor de doorgang versperd was, en hij lag op de achterbank te slapen. De politie maakte de man wakker en nam een blaastest af. Het bleek dat de man veel teveel had gedronken en hij kreeg een rijverbod van 12 uur.

Toen de man te horen kreeg dat hij niet in zijn auto mocht over-
nachten, sloeg hij beledigende taal uit tegen een van de agenten. Daarop werd de man aangehouden en hij kreeg twee bekeuringen: één voor openbare dronkenschap en één voor de belediging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (17-8-2009 om 14:31)
Lekkere kortzichtige reacties hier. Drinken en rijden gaat niet samen, doe je dat wel is dat jouw probleem. Slapen in een auto onder deze omstandigheden is geen optie, die gast is zat en kan niet meer helder nadenken. Het gevaar bestaat dat ie alsnog zijn auto pakt en weg rijd.Schelden is dom.
Tom (17-8-2009 om 12:47)
Tsja, parkeren op priveterrein mag niet, tenzij met toestemming. Openbare dronkenschap gaat wat ver, had gelukkig nog wel het verstand om niet te gaan rijden....
Marc (17-8-2009 om 11:49)
Ja, de politie mag weer trots zijn op die zware klus die ze opgelost hebben en de staatskas is er ook weer een beetje beter op geworden.
Rene (17-8-2009 om 10:34)
Dat die man is gaan slapen ipv verder rijden is heel goed, maar waarom bij iemand voor de deur die er dan niet in of uit kan? En als hij wakker wordt gemaakt, dan moet je je nog steeds gedragen... Geen wonder dat die agenten hem een bekeuring gaven. Normaal doen is erg moeilijk tegenwoordig.
Zoop (17-8-2009 om 10:07)
Ik moest ook niet zo een zatte tor op mijn oprit. ophoepelen! en dat kan ie niet omdat het een zatlap is, politie bellen dus wegens erfvredebreuk dan moet hij zich op de openbare weg begeven en is het dus openbare dronkenschap drank maakt meer bekeuringen dan je lief is en een taxi is goedkoper
Tja (16-8-2009 om 21:23)
Gelukkig zie ik hier 'open minded' reacties. Waar gaat dit over!!! Stop de betutteling mogen we aub zelf nadenken en dan tot conclusie komen dat je beter je roes uit kan slapen in je auto. Dan naar huis te rijden. Ik word hier helaas niet vrolijk van. make love not war
Cookie-instellingen beheren