Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 0 km

Politie zoekt getuigen ongeluk Zaamslag

Toegevoegd: 17-08-2009, 20.08 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - De politie is op zoek naar getuigen van een botsing op de Terneuzensestraat in Zaamslag. Maandagmiddag raakte een 14-jarige fietser uit Terneuzen gewond aan zijn hand doordat hij door een scooter werd aangereden.
 
De fietser kwam vanuit de richting van Terneuzen toen vanuit de richting van Zaamslag een onbekend gebleven scooterrijder kwam, die zijn hand raakte. De fietser kwam niet ten val maar liep door de aanrijding wel twee gebroken vingers op.
 
Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De onbekende scooterrijder, die op een zwart met rode scooter reed, is niet gestopt maar doorgereden. De politie is op zoek naar deze scooterrijder en eventuele andere getuigen.
 
Zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Manuel de smet (15-9-2009 om 10:42)
Hey dat ben ik. Ik ben sinds gisteren uit het gips
Cookie-instellingen beheren