Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bouwvakker van pijler gehaald

Toegevoegd: 19-08-2009, 15.35 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - De brandweer heeft vanochtend met een ladderwagen een gewonde bouwvakker van een pijler van de Oosterscheldekering getakeld.


De bijzondere reddingsoperatie begon rond 11.00 uur toen op één van de pijlers een man gewond raakte aan zijn rug. De man kon niet via de reguliere toegang van de pijler naar de ambulance worden gebracht dus zodoende werd met spoed een ladderwagen opgeroepen.

Met het redvoertuig is de gewonde boven de pijler getakeld en vervolgens op de parallelweg van de kering overgedragen aan de ambulancedienst. De gewonde is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjoke (20-8-2009 om 14:34)
Magnifiek welk materieel er ter beschikking staat, gelukkig kan deze meneer daardoor geholpen worden. Hulde aan de dienstdoende brandweer.
Cookie-instellingen beheren