Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Binnenbrand Flipland blijkt mee te vallen

Toegevoegd: 20-08-2009, 13.18 uur
Binnenbrand Flipland blijkt mee te vallen
Door: Jan-Willem Kempeneers

SINT PHILIPSLAND - De brandweer is vanmorgen uitgerukt voor een vermeende binnenbrand in een pand aan de Voorstraat in Sint Philipsland.


Omstreeks half 11 werden de blusgroepen Sint Philipsland en Sint-Annaland gealarmeerd. Luttele minuten na de melding rukte de blusgroep Sint Philipsland uit naar het opgegeven adres, waar ze opgevangen werden door de buren van het betreffende pand.

Op het platte dak van het pand bleek een brandje te hebben gewoed. Dit was inmiddels geblust door een omstander. De brandweer heeft met een ladder nog een nacontrole uitgevoerd op het dak.

De blusgroep Sint-Annaland is al snel na het uitrukken teruggekeerd toen bleek dat de brand reeds geblust was. De politie en de officier van dienst van de brandweer zijn nog wel ter plaatse gekomen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren