Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw zwaargewond na val met fiets

Toegevoegd: 20-08-2009, 09.36 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een oudere vrouw is vanochtend in Middelburg ernstig gewond geraakt toen zij ten val kwam met haar fiets.
 
Het ongeluk vond rond 08.10 uur ter hoogte van gevangenis Torentijd plaats op de Nieuwlandseweg, de doorgaande weg tussen Middelburg en Nieuw- en Sint Joosland en de A58. De ambulancedienst heeft de gewonde ter plekke gestabiliseerd en vervolgens overgedragen aan het team van de traumahelikopter uit Rotterdam.
 
De gewonde is met de helikopter naar een ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer zou er slecht aan toe zijn. De brandweer is ter plekke geweest om het wegdek te reinigen. Hoe de vrouw precies ten val is gekomen is niet duidelijk. Wel is vrijwel zeker dat het gaat om een eenzijdig ongeval.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Crz (25-8-2009 om 18:24)
Helemaal met Hans eens levensgevaarlijk daar!!
Kikkertje (25-8-2009 om 14:45)
Zwarte humor Kijk effen op internet bij http://www.traumahelikopter.nl daar kan je lezen wat de roepnummers PH-..... zijn van de trauma heli.
Ik (21-8-2009 om 00:24)
Ja Hans je moet niet zomaar praten.praat liever niet als je onzin ga praten
Zwarte humor (20-8-2009 om 22:08)
Dit zijn geen fijne berichten. Wat mij opviel, een traumaheli van de ANWB met kenteken PH-ULP. Bij diee man die van de kering viel, kwam de PH-ELP. Is dat galgehumor van de ANWB of zo?
John (20-8-2009 om 19:51)
Inderdaad, torenweg mag dan wel gevaarlijk zijn, maar heeft helemaal niets met dit ongeval te maken hans!
B@s (20-8-2009 om 19:18)
Zeg Hans, als je goed kijkt en je kent een beetje de situatie aldaar zie je dat het gebeurd is op de oprit naar de Nieuwlandseweg en niet op de Torenweg!!! Daarbij staat het ook in het artikel dus heeft niets te maken met oversteken van de Torenweg. Beetje jammer...