Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Scooter van gewonde gestolen

Toegevoegd: 27-08-2009, 13.58 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een aanrijding op de Jacoba van Beijerenweg in Vlissingen is dinsdag een scooter gestolen.


Een 16-jarig meisje uit Oost Souburg reed rond 17.30 uur op haar zo goed als nieuwe scooter in de richting van de Koudekerkseweg toen vanuit de Oorschotlaan een jongen op een scooter kwam aanrijden.

Deze jongen verleende haar geen voorrang. Hierdoor ontstond een botsing. Het meisje viel op straat en bezeerde haar arm. De jongen stelde voor om haar scooter wat opzij te zetten maar reed er vervolgens vandoor. Het meisje liet hij gewond achter.
 
 
 
In het ziekenhuis constateerde men een gebroken sleutelbeen en een gekneusde pols. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar de scooter, een rood/grijze Yamaha met het kenteken D7-46-DB. De scooter is vier maanden oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (27-8-2009 om 16:01)
Het was vorige keer ook in vlissingen bij de appie gebeurt, er was een vrouw aangereden , en haar fiets had de politie ff van de weg gehaaldt maar zodra alles weer wat rustiger werd had iemand haar fiets gejat. Het is echt gewoon te gek voor woorden, waarom doen ze dat nou das toch niet normaal
DD (27-8-2009 om 15:52)
Wat een kl**tzak, een meisje gewond op straat laten liggen en er met haar scooter vandoor gaan. Ik hoop dat ze hem vinden en met naam en toenaam op internet zetten. De ouderwetse schandpaal was zo gek nog niet....
@ (27-8-2009 om 15:19)
Wat ontzettend sneu voor dat meisje zeg ! Net 16 waarschijnlijk, dus net je nieuwe scooter en dan overkomt je zo'n rotstreek. De $%^&.. Waar is zijn eigen scooter gebleven dan..zat daar geen plaatje op ? (=adres?)
Paul (27-8-2009 om 15:04)
Riekt meer naar opzet. Wat een raar toeval is het anders om zo'n mafkees te treffen. Hoop dat de jonge dame snel hersteld, en de dader heel vlug wordt aangepakt.
W. (27-8-2009 om 14:52)
Vindt het maar een raar verhaal; ten eerste ligt de van oorschotlaan niet eens in de buurt van de koudekerkseweg en verder heeft de jongen dus zijn eigen scooter achter gelaten dus dat moet toch een goed aanknopingspunt zijn om deze zaak op te lossen!!!
N.v.t. (27-8-2009 om 14:32)
Het wordt steeds gekker....!!
Cookie-instellingen beheren