Weerbericht:
Af en toe zon, langs de westkust kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij aanrijding Tractaatweg

Toegevoegd: 28-08-2009, 08.57 uur
Gewonde bij aanrijding Tractaatweg
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een aanrijding op de Tractaatweg tussen Axel en Westdorpe is donderdagavond één persoon gewond geraakt.


Rond 19.00 uur botsten door nog onbekende oorzaak twee auto's op elkaar. Een Belgische automobiliste botste frontaal op de bestuurder van een Nederlandse rouwauto. Het voertuig van de Belgische raakte zwaar beschadigd aan de voorzijde.

De inzittende werd door een ambulanceteam gecontroleerd en meegenomen naar het ziekenhuis in Terneuzen. Sleepbedrijf Van Haperen heeft haar voertuig afgevoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mihoen (28-8-2009 om 20:13)
Die frontale botsing zal wel inhaalmanoevre zijn , die belgen halen ALTIJD iedereen in op de tractaatweg heeft niemand dat nou in de gaten!!!!!!
Medemobilist (28-8-2009 om 17:38)
Niet alleen te hard rijden lokt zoiets uit. Er zijn legio lieden die gezapig met 70 per uur de tractaat afbollen. Inhalen is natuurlijk niet goed te praten maar zulk getreuzel lokt inhalen wel uit. Daarnaast is de spoorvorming op dit deel ook aanzienlijk!
Leonie (28-8-2009 om 14:03)
Hopenlijk was de rouwauto leeg. Dat zou ik echt sneu vinden voor de familie van de overledene. Strengere controle zou fijn zijn en anders een vangrail in het midden. Dan heb je alleen jezelf te pakken.
M (28-8-2009 om 12:49)
In slaap vallen, even aan de radio draaien, sigaret pakken, bellen? Die doorgetrokken streep houdt je niet tegen hoor.
Rick (28-8-2009 om 11:37)
Ik vraag me af hoe je daar ter plaatse (afgezien van oorzaken als technische gebreken, zoals bv. defecte stuurinrichting) een frontale botsing kunt hebben; je mag er immers niet inhalen! Wie kan me dat eens uitleggen??
De Braal (28-8-2009 om 11:04)
Op de Traktaatweg wordt nog steeds veel te hard gereden en ingehaald. Niet verwonderlijk dus dat er regelmatig ongelukken gebeuren. De bijna ongelukken nog niet meegerekend, want die zijn er dagelijks meermalen. Als je te snel optrekt bij groen licht..opgepast Kontrole is ook hier ver te zoeken!