Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hoge vlammen bij brand Terneuzen

Toegevoegd: 30-08-2009, 13.07 uur
Hoge vlammen bij brand Terneuzen
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - Zaterdagavond rond 23.15 uur is er brand ontdekt bij sloophandel Driewegen aan de Oudelandseweg in Terneuzen. Ook deze keer stonden er bouwmaterialen in brand.


De brandweer, die met de hoogste prioriteit was uitgerukt, stond bij aankomst voor een gesloten hek. Hierop werd besloten de kettingen met een betonschaar door te knippen zodat men met het blusvoertuig het terrein op kon rijden. De brand was binnen een kleine twintig minuten na de melding meester. Volgens de politie heeft de eigenaar aangifte gedaan van brandstichting. De schade bedraagt enkele honderden euro's.

In een tijdsbestek van 1,5 jaar is dit al de vierde brand op het terrein van sloophandel Driewegen. Drie van de branden vonden plaats in de laatste 9 maanden waarvan 2 middelbranden. De laatste brand vond plaats op 26 juli. Daarbij werden een grote partij bouwmaterialen en een zeecontainer met hout door de vlammen verwoest.

De politie heeft ook deze brand in onderzoek.

Zie ook:
- Forse brand op bedrijventerrein (26-07-2009)
- Opnieuw brand Oudelandseweg Terneuzen (28-02-2008)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laguna (30-8-2009 om 14:01)
Ik denk dat iemand de eigenaar niet mag want dit wordt ondertussen toch wel verdacht
Cookie-instellingen beheren