Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Werendijke Zoutelande

Toegevoegd: 06-09-2009, 09.29 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
ZOUTELANDE - Bij een ernstig eenzijdig ongeluk op de Werendijke (N288) bij Zoutelande zijn vanochtend twee personen gewond geraakt.  
 
Door nog onbekende oorzaak vloog rond 09.00 uur een auto over de kop. Een 31-jarige man uit Tholen reed over de Zoutelandseweg, komende uit de richting van Koudekerke. De man raakte met zijn auto in de berm en verloor de controle over zijn voertuig. Hij botste tegen een paaltje en de auto belandde in een greppel. Het voertuig kwam op zijn kop tot stilstand in een sloot. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen om hulp te verlenen.


De bestuurder en een 30-jarige Thoolse vrouw, die in de auto zat, raakten gewond. Ze zijn beiden per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Over hun toestand is nog geen duidelijkheid. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (14-9-2009 om 00:47)
Ik hoop voor jou, Bert, dat je nooit een ongeval krijgt en dat iemand dan zo reageert., moeder van één van de inzittenden, die er gelukkig redelijk goed is vanaf gekomen.
Bert (6-9-2009 om 12:58)
Vreemd verhaal..over de kop bij Werendijjke.. we kennen allemaal die weg...je moet wel erg gek doen wil je dat te werk stellen
Cookie-instellingen beheren