Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 316 km

Waarschuwing voor collectanten Sluiskil

Toegevoegd: 08-09-2009, 20.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUISKIL - Naar aanleiding van briefjes die bezorgd zijn bij bewoners verzoekt de politie bewoners alert te zijn bij collectanten voor het Kankerfonds in Sluiskil en omgeving.


In het briefje staat onder andere dat mensen vriendelijk moeten zijn tegen de collectanten, moeten kijken wat zij in de knip hebben. En vooral geen ruzie moeten maken met de collectanten. Het briefje is niet afkomstig van de gemeente of van het Kankerfonds en zat tussen de wekelijkse reclamefolders.

Een tip van de politie is collectanten te vragen of zij zich kunnen identificeren. Komende tijd gaat er namelijk wel een officiële collecte van het Kankerfonds van start.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jet (9-9-2009 om 08:54)
Wat is het zonde dat de echte collectanten er weer voor moeten boeten de kankerbestrijding is nu juist iets wat echt noodzakelijk is jammer dat de mensen zo belazerd worden tegenwoordig ik hoop dat ze de boosdoeners snel pakken zodat wij met een gerust hart iets kunnen geven aan de echte collectant
Collectant (9-9-2009 om 08:27)
Ik loop zelf ook voor het kankerfonds, het is jammer dat mensen er misbruik van maken, want het gaat om een goed doel! En dat mensen deze week langs komen is normaal, want het begint deze week tot de 12e. En mensen die voor het Kankerfonds lopen, kunnen zich identificeren! Ze hebben een bewijs bij.
Ron (9-9-2009 om 08:26)
Idd tegenwoordig MOET je eerst legitimatie vragen, erg maar bittere waarheid. Eergister hier aan de deur geweest, ik heb OOK verzuimd legitimatie te vragen, dom dom dom. NU zal ik ervan leren !!!
Maja (9-9-2009 om 08:25)
Afgelopen week is bij mij er een collectant aan de deur geweest voor het Kankerfonds (Middelburg-Zuid).Ik snap alle ophef niet. Ik heb in mijn vorige woonplaats ook wel eens iemand weggestuurd en naar de betrokken organisatie gebeld. Gewoon opletten.
Marina (9-9-2009 om 08:22)
De mensen die voor deze collecte rondgaan zijn over het algemeen dezelfde als voorgaande jaren en hebben een bus mee die is verzegeld en daarbij van de organisator een geschreven kaartje met handtekening. Geef niet klakkeloos aan vreemden mee, vraag even om het bewijsje dat men mag collecteren.
Sofie23 (9-9-2009 om 07:58)
Snap zulke mensen niet dat je op deze manier beter wilt worden over zieke mensen heen heel erg triest.en het beste isnog altijd blijkbaar nu niets meer aan collectebus geven maar gewoon zelf over maken en dan nog de vraag of t op goeie plek komt...NIEMAND IS BETROUWBAAR MEER IN DEZE TIJD.
Cookie-instellingen beheren