Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 18 km

Waarschuwing voor collectanten Sluiskil

Toegevoegd: 08-09-2009, 20.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUISKIL - Naar aanleiding van briefjes die bezorgd zijn bij bewoners verzoekt de politie bewoners alert te zijn bij collectanten voor het Kankerfonds in Sluiskil en omgeving.


In het briefje staat onder andere dat mensen vriendelijk moeten zijn tegen de collectanten, moeten kijken wat zij in de knip hebben. En vooral geen ruzie moeten maken met de collectanten. Het briefje is niet afkomstig van de gemeente of van het Kankerfonds en zat tussen de wekelijkse reclamefolders.

Een tip van de politie is collectanten te vragen of zij zich kunnen identificeren. Komende tijd gaat er namelijk wel een officiële collecte van het Kankerfonds van start.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieper (8-9-2009 om 21:33)
weer 5 euro kwijt!Denk je iets goeds te doen voor je medemens wordt je weer belazerd! Wel raar dat er onder die briefjes gewoon namen stonden van mensen die in Sluiskil wonen!! Als je iemand besodemieterd zet je je naam er toch niet onder....
Sluiskillse (8-9-2009 om 20:52)
Nou laat die maar eens langs komen ik heb een hond die ze zo te grazen neemt
Cookie-instellingen beheren