Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
115 files van totaal 430 km

Waarschuwing voor collectanten Sluiskil

Toegevoegd: 08-09-2009, 20.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUISKIL - Naar aanleiding van briefjes die bezorgd zijn bij bewoners verzoekt de politie bewoners alert te zijn bij collectanten voor het Kankerfonds in Sluiskil en omgeving.


In het briefje staat onder andere dat mensen vriendelijk moeten zijn tegen de collectanten, moeten kijken wat zij in de knip hebben. En vooral geen ruzie moeten maken met de collectanten. Het briefje is niet afkomstig van de gemeente of van het Kankerfonds en zat tussen de wekelijkse reclamefolders.

Een tip van de politie is collectanten te vragen of zij zich kunnen identificeren. Komende tijd gaat er namelijk wel een officiële collecte van het Kankerfonds van start.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Felien (9-9-2009 om 05:43)
Dit is een groot misverstand. Ik heb dit echt zelf gedaan ( die briefjes) De gemeente Terneuzen en het K.W.F zijn al op de hoogte,die heb ik gelijk gebeld.
Felien (9-9-2009 om 05:25)
Ook ik heb het gelezen. Daarna ben ik gaan bellen. Het K.W.F. en de gemeente Terneuzen zijn nu wel op de hoogte. De schuldigge ben ik zelf. Het was goed bedoeld,maar blijkbaar verkeerd over gekomen.
Godsends (9-9-2009 om 02:09)
Sluiskilse....als jij je hond daar voor in zet ....ben je geen dier waard, jammer dat mensen als jij honden hebben...bah
Nadine (8-9-2009 om 22:38)
Gisteravond waren ze al hier aan de deur in Dauwendaele, Middelburg. Ook een collecte van het Kankerfonds, mar dit was een bekende, dus zodoende wist ik wel dat dit echt was, maar idd wees altijd alert voor onbekenden.
Sluuskille (8-9-2009 om 21:57)
Volgens mij zijn dat namen van twee sluiskilse dames die altijd voor kwf collecteren en hebben zij die folders verspreid
Laguna (8-9-2009 om 21:50)
Gisteravond rond 6en is er een vrouw bij ons in de pierssenspolderstraat aan de deur geweest. voor de collecte. Zo wordt je dus weer bedonderd !!!!! vanaf nu geven we dus meer nooit iets, maar geven alles aan 1 goed doel dus aan ons zelf. In deze crisistijd kunnen we alles zelf goed gebruiken.
Cookie-instellingen beheren