Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Politie vordert rijbewijs dronken man in

Toegevoegd: 15-09-2009, 08.52 uur
Door: Roland de Jong
RETRANCHEMENT - Een 58-jarige inwoner van de gemeente Sluis is maandagavond betrapt op rijden onder invloed.


De man werd omstreeks 18.30 uur gecontroleerd in de Prins Mauritsstraat in Retranchement. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij bijna vijf keer teveel had gedronken.

De man moest direct zijn rijbewijs afstaan aan de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smoker (16-9-2009 om 11:45)
Dit is een discussie die kan je blijven voeren... Ik rook toch ook graag een joint.. Maar ben van mening dat als je achter het stuur mocht kruipen dat je beter af bent met wiet dan met alcohol... Beter gewoon niet doen .... En die tests zijn nog niet betrouwbaar genoeg.....l
Eswin (15-9-2009 om 13:47)
Op een voorlichting over drugs door de politie is ons verteld dat de politie nu ook de mogelijkheden heeft om direct te controleren of mensen onder invloed van drugs zijn. Ook hebben ze hiermee controles uitgevoerd in de omgeving van Axel stond pas in de krant.
Goesenaar (15-9-2009 om 13:09)
Zo oud en nog geen verantwoordelijkheidsgevoel. Auto slopen en rijbewijs vernietigen.
Elise (15-9-2009 om 10:32)
Ja, je hebt natuurlijk gelijk, maar die mensen met dugs zijn niet te controleren. En ieder mens met drank op die wordt gepakt is er weer één in de goede richting.
Tatiana (15-9-2009 om 09:07)
Ja is zwaar dom en onverantwoord bezig die beste man..maar hij is gepakt en hoeveel mensen onder invloed ( STONED ) zijn er doorgereden omdat ze dat niet controleren? hoeveel doden zijn er vannacht gevallen door drugs en medicijnen? ben beetje boos omdat je daar NOOOOOIT iets van hoord !!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren