Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 26 km

Ontsnapte honden bijten lapjeskat dood

Toegevoegd: 23-09-2009, 14.31 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagavond twee herdershonden in beslag genomen. De dieren hadden een lapjeskat doodgebeten.


Volgens de politie waren de dieren voor de tweede keer sinds korte tijd ontsnap vanaf een terrein aan de Elektraweg. De kat werd rond 19.30 uur doodgebeten op het Parelplein. Ook een man zou zijn gebeten. Hij heeft zich echter niet gemeld. De politie verzoekt hem dat alsnog te doen.

De politie is ook op zoek naar de eigenaar van de kat. Het diertje had een roze halsband om met daaraan een 'diamanten' hartje. De politie verzoekt de eigenaar te bellen naar 0900-8844.

 
 
De honden blijven voorlopig in beslag genomen. De dierenambulance heeft ze naar het asiel gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eigenaar kat (24-9-2009 om 17:42)
K ben eigenaar v d kat, maar ook v 2 honden, als je honden niet kunnen luisteren naar je, moet je geen honden nemen, jij kan er wel degelijk iets aan doen dat je honden ontsnappen...... hekwerk is een goede optie bijvoorbeeld.Vertel dus geen sprookjes over honden en wat je wel en niet kan doen
Rootje (24-9-2009 om 17:17)
Waarom is het nou zo moeilijk om je honden op te voeden? Een hond heeft ook opvoeding nodig baasjes! En het baasje van deze honden is een ontzettende eikel, van dit soort mensen daar zijn geen woorden voor. Ik vind het erg voor het baasje van de kat..
Marga-Amivedi-Walcheren (24-9-2009 om 16:18)
@Angela ik heb net het asiel aan de lijn gehad, eigenaar nog niet bekend? Wij zoeken nog steeds de eigenaar van het poesje? Als het van jou is bel dan eens even? Roze bandje + hartje + belletje had zij om. Politie belde mij vanmiddag ook dat er mogelijk en eigenaar was, jouw Poesje?
Marga (24-9-2009 om 14:56)
Mensen die van dieren houden zeuren niet zo en mensen die niet tegen katten en/of honden kunnen misschien beter op een flatje gaan wonen?? Dan heb je nergens geen last meer van. Ik erger mij veel meer aan mensen dan aan dieren. Wie de mens kent gaat van dieren houden.
Eigenaar (24-9-2009 om 14:27)
Wie zegt dat ik de hond expres los liet? Kan het misschien niet zijn dat ze zijn ontsnapt? En dat die ene man door mijn hond is gebeten vind ik heel normaal. logisch tog als je de hond met een bezemsteel slaat dat die je dan bijt?
Ano (24-9-2009 om 14:26)
@marga: ik geef de hond ook niet de schuld! Je hebt gelijk dat de mens voor zijn dier moet zorgen!
Cookie-instellingen beheren