Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 37 km

Groot onderzoek vondst dode Middelburg

Toegevoegd: 07-10-2009, 23.53 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In een woning aan de Prins Hendrikstraat is woensdag een stoffelijk overschot aangetroffen. Dat heeft de politie bevestigd.

Volgens de politie werd de dode rond 19.15 uur aangetroffen in de rijtjeswoning in de wijk Nieuw-Middelburg. De technische recherche startte een groot onderzoek en de straat werd afgezet met rood-witlint. Rechercheurs in witte pakken hebben binnen in de woning onderzoek gedaan.

Rond 22.45 uur werden de linten weggehaald en werd de straat vrijgegeven. Een uur later werd ook het onderzoek binnen afgerond. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (8-10-2009 om 14:46)
Geachte mevr. Janse. Waarom wilt u per se weten wie deze persoon aangetroffen heeft? Wat is hier verder de nieuwswaarde van? Het fiet dat iemand dood is gevonden volstaat mijns inziens. Wie die persoon dood gevonden heeft is volstrekt niet relevant.
Mich (8-10-2009 om 12:48)
Sterkte aan de nabestaande.
Janse (8-10-2009 om 08:10)
Er stond in de krant vandaag dat er niet bekend was wie de dode heeft gevonden dat is op zijn minst heel vreemd als er had gestaan dat om prive redenen de naam van de vinder niet bekend gemaakt werd is dat beter te begrijpen was getekend mevr.janse
Cookie-instellingen beheren