Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen betrapt met bolletjespistool

Toegevoegd: 12-10-2009, 21.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft zaterdag om 18.25 uur op het Damplein in Middelburg een jongen aangehouden.

De 17-jarige jongen uit Middelburg was, zo bleek bij fouillering, in het bezit van een bolletjespistool.

Hij is aangehouden en het bolletjespistool is in beslag genomen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bb guns zijn leuk :D (13-10-2009 om 16:44)
Wat een onzin over heel de wereld zijn die bb guns gewoon te koop en legaal en waar weer eens niet: in nederland,is gewoon grote onzin dat we ze hier niet mogen hebben omdat ze zo erg op een "echt wapen" lijken iedereen ziet toch dat het plastic is en een klein loopje heeft. dus gewoon toestaan
Jan (13-10-2009 om 13:52)
Tjah heel normaal speelgoed in het buitenland or. lijk net echt... zelfs als je een ak geweer wil hebben kan dat nog. Maar niet levensgevaarlijk Alleen wel verboden in NL Meneer Dennis, zeker niet jong geweest.... of geen kinderen of zo die graag oologje spelen??
Tatiana (13-10-2009 om 08:27)
VRESELIJK !!!! alsof dat ventje crimineel is kom op politie..laat de echte jongens lopen want die zijn gevaarlijk, laten we onschuldige pubers vangen das lekker makkelijk !!! jongens in auto's die BLOWEN achter stuur of op scooter of snuiven op schoolplein, kun JE ZO OPPAKKEN !!! daspaswat !!!
YoshiDS (13-10-2009 om 08:07)
Ik vind dat ze de verkoop, op diverse markten, van bolletjespistolen moeten aanpakken. Ik wist eerst als ouder niet eens dat ze verboden waren totdat er iemand opgepakt werd. Je kunt ze makkelijk kopen terwijl ze verboden zijn, dat is toch wel raar vind ik.
Lubco (13-10-2009 om 07:55)
Er zijn gelukkig tegenwoordig ook oplettende burgers, zoals bij dit geval is er de politie gebeld door zoiemand. zulke speelgoed dingen vallen best op als je er zo mee rondloopt. En wat moet je er mee in de stad?
Petro (13-10-2009 om 07:01)
Maatschappij is al afgegleden,drugs,kort lontje hebben,messen,wapens,erg triest,maar er word veel toegelaten hier,en men durft weinig van te zeggen.terwijl men met wapens de grootste bangerikken zijn,zonder zelf vertrouwen.
Cookie-instellingen beheren