Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeval met motor in Hoek

Toegevoegd: 14-10-2009, 07.25 uur
Foto 1 van 4

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (14-10-2009 om 18:04)
Gewoon op tijd van huis gaan dan hoef je niet zo te jakkeren op de weg en anderen in gevaar brengen Misschien s de weg gevaarlijk maar als iedereen eens goed aan de regels hield en niet inhalen asl het eigenlijk niet kan word het veiliger op de weg
Henny (14-10-2009 om 18:00)
Mensen kunnen niet lezen. waar staat er frontaal? een motorrijder wordt van de weg gereden terwijl hij aan het inhalen is. Niks tegenliggers enz. We letten met ons allen niet op. Zitten te bellen, scheren, haar kammen, appels en boterhammen te eten enz. En het gaat bijna altijd goed. En soms niet!
Sjors (14-10-2009 om 17:52)
Wat mij ook opvalt is dat de mensen op een slakke gangetje inhalen op deze weg, op de manier duurt inhalen veels te lang + dat je niet kan inschatten hoe hard de tegenligger nadert. schakel gewoon 2 keer terug en haal net ff iets sneller in. ik zie dagelijks bijna frontale botsingen.
Sassenaar (14-10-2009 om 17:46)
Je kan het natuurlijk van verschillende kanten bekijken! Maar je kan ook zeggen dat die man eerst goed moet kijken of je er kan inhalen ja of nee. je let toch eerst op of er al iemand aan het inhalen is?? Er zijn al veel ongelukken gebeurd op die weg, wanneer gaan ze er eens wat aan doen?
Marina (14-10-2009 om 17:35)
Wat bazelen jullie toch allemaal, ligt niet aan de weg, ligt aan het zien van wat er om je heen gebeurd. Een automobilist wil een vrachtauto inhalen terwijl ie door een motor wordt ingehaald! Teken dat ie niet in zijn spiegels heeft gekeken. Op de weg langs kanaal en naar Hulst hoor je zulken niet.
Moi (14-10-2009 om 17:31)
Misschien wordt het tijd voor een 4baans weg maar, er moet gewoon niet ingehaald worden er is niet voor niks een doorgetrokken streep!!!!!!!! en dit is weer een duidelijk iets van niet goed gekeken hebben in de spiegels en over de schouder!!! Sterkte aan de slachtoffers
Cookie-instellingen beheren