Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Ernstig ongeval met motor in Hoek

Toegevoegd: 14-10-2009, 07.25 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HOEK - Op de Hoofdweg (N61) bij Hoek heeft zich woensdagochtend een ernstig verkeersongeval voorgedaan.


Rond 07.15 uur kwamen een motorrijder en een automobilist met elkaar in botsing. Een 54-jarige man uit de gemeente Veere reed in zijn bestelbus richting de Braakman. Voor hem reed een vrachtauto die de man in wilde halen juist op het moment dat hijzelf al werd ingehaald door de motorrijder.

De motorrijder, een 39-jarige man uit de gemeente Terneuzen, botste tegen de bestelauto waarna deze met motor en al in de sloot belandde. In eerste instantie kon men de motorrijder niet vinden en werd door omstanders gezocht met zaklampen. Na enige tijd zoeken werd hij gevonden. Ambulances en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen. De gewonde is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg was rond 09.15 uur werd het verkeer weer op gang gebracht over één rijbaan. De motor moest toen nog geborgen worden. De politie heeft een technisch verkeersonderzoek uitgevoerd.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onveilig (18-10-2009 om 12:31)
De N61 staat al geruime tijd bekend als een zeer onveilige weg. Waarom past men hun rijgedrag hier niet op aan? Ook ik rij dagelijks over dit traject maar inhalen is wel het laatste waar ik aan denk.
Vriendin (16-10-2009 om 17:37)
Hij word nu voor de 2e keer op ongeveer 3 maanden tijd behoorlijk in de kreukels gereden omdat een andere bestuurder hem echt per ongeluk niet ziet,op welke manier dan ook gebeurd. Dit bezorgd hem en zijn vrouw heel veel leed,en deze zinloze discussie raakt betrokkene nog eens extra.
Vriendin (16-10-2009 om 17:33)
Het is wel zo dat deze motorrijder vanaf zijn 20e ongeveer zijn motorrijbewijs heeft,dagelijks op zijn motor rijd en al een jaar of 9 in de spits over deze weg rijd.Hij is een hele goede motorrijder.Op 1 heel klein dingetje na heeft hij nog nooit iets gehad.Maar met heel veel pech
Vriendin (16-10-2009 om 17:27)
Ik lees nooit de discussies,niet voor niets merk ik terwijl ik het deze keer wel lees.want waar gaat dit allemaal over op sterkte voor de betrokkene wensen na dan.Dit gaat om een heftig ongeluk, niemand zit op zo een ongeluk te wachten.Niet de motorrijderr maar ook de man van het busje niet.
Jan Hofstra (15-10-2009 om 23:51)
Allereerst alle sterkte gewenst voor de betrokkenen. De N61 is niet een van de veiligste wegen. Je hoeft er maar één keer over te rijden om dat te zien. Ik ben geen getuige geweest dus ik ga ook niet zeggen dat de één óf de ander de oorzaak was. Het geeft wel aan dat je altijd alert moet blijven.
Weggebruiker (15-10-2009 om 19:38)
Als iedereen nou eens goed zou denken over het nut voordat je een inhaalactie begint waar je een paar seconden mee wint. zal dat een hoop verdriet en zinloze discussies besparen. gaat het mis krijgt de wegbeheerder weer de schuld. de chaufeur bediendt het stuur niet de wegbeheerder.
Cookie-instellingen beheren