Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Ernstig ongeval met motor in Hoek

Toegevoegd: 14-10-2009, 07.25 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HOEK - Op de Hoofdweg (N61) bij Hoek heeft zich woensdagochtend een ernstig verkeersongeval voorgedaan.


Rond 07.15 uur kwamen een motorrijder en een automobilist met elkaar in botsing. Een 54-jarige man uit de gemeente Veere reed in zijn bestelbus richting de Braakman. Voor hem reed een vrachtauto die de man in wilde halen juist op het moment dat hijzelf al werd ingehaald door de motorrijder.

De motorrijder, een 39-jarige man uit de gemeente Terneuzen, botste tegen de bestelauto waarna deze met motor en al in de sloot belandde. In eerste instantie kon men de motorrijder niet vinden en werd door omstanders gezocht met zaklampen. Na enige tijd zoeken werd hij gevonden. Ambulances en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen. De gewonde is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg was rond 09.15 uur werd het verkeer weer op gang gebracht over één rijbaan. De motor moest toen nog geborgen worden. De politie heeft een technisch verkeersonderzoek uitgevoerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Manon (14-10-2009 om 22:12)
Replay reactie van "ikke" deze middag hy kwam niet tegemoet de motorryder was ook aan het inhalen de bestelbus heeft de motorryder gewoon van de weg geduwd maar ik ben al lang bly dat er deze keer geen dooien zijn gevallen want inderdaag dit is dus het zoveelste ongeluk dus snel veranderen die weg
Manon (14-10-2009 om 22:07)
Blijkbaar is het heel moeilijk om in je spiegels te kijken!! want als hij dat wel had gedaan had hij die motorrijder nooit geschept!!! en had het verkeer geen 2 uur gestremd gestaan!, k wed dat die man nu of nooit meer inhaalt, of wel 30 keer in z'n spiegels gaat kijke, k hoop het iig voor hem!!
Edwin (14-10-2009 om 21:29)
Geen stomme praat slaan ( zie reactie Ikke) als je niet weet wat er gebeurd is !! Heb wel in de gaten dat je vlug een stempel op je kop krijgt ,ook al kun je er in dit geval niets aan doen. Motorijder veel sterkte toegewenst !!!!
Corretje (14-10-2009 om 20:20)
Ik lees niets van een tegenligger. Die man in de bestelbus wilde inhalen terwijl hij ingehaald werd. Met andere woorden, of hij keek niet goed in de spiegels of de motorrijder zat "opeens" naast hem. Desondanks wel erg voor de betrokkenen. Veel sterkte allemaal
K (14-10-2009 om 19:40)
@sluiskillenaar waarom de mooie polders onderwater zetten,daar wonen ook mensen,hoe zou jij het vinden als ze jou dorp/huis onder water zouden zetten? heel veel sterkte en beterschap voor de betrokkenen hopelijk hebben beide hun lesje geleerd, houd je aan de snelheid, spiegelen als je inhaalt
640953 (14-10-2009 om 19:33)
Bestuurder van Motor ligt op IC en zijn milt is eruit gehaald hij werd de komende 24u in de gaten gehouden voor de rest weet ik niet veel meer maar veel sterkte idd
Cookie-instellingen beheren