Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Ernstig ongeval met motor in Hoek

Toegevoegd: 14-10-2009, 07.25 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HOEK - Op de Hoofdweg (N61) bij Hoek heeft zich woensdagochtend een ernstig verkeersongeval voorgedaan.


Rond 07.15 uur kwamen een motorrijder en een automobilist met elkaar in botsing. Een 54-jarige man uit de gemeente Veere reed in zijn bestelbus richting de Braakman. Voor hem reed een vrachtauto die de man in wilde halen juist op het moment dat hijzelf al werd ingehaald door de motorrijder.

De motorrijder, een 39-jarige man uit de gemeente Terneuzen, botste tegen de bestelauto waarna deze met motor en al in de sloot belandde. In eerste instantie kon men de motorrijder niet vinden en werd door omstanders gezocht met zaklampen. Na enige tijd zoeken werd hij gevonden. Ambulances en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen. De gewonde is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg was rond 09.15 uur werd het verkeer weer op gang gebracht over één rijbaan. De motor moest toen nog geborgen worden. De politie heeft een technisch verkeersonderzoek uitgevoerd.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik heb maar 1 baan ! (3) (15-10-2009 om 19:37)
Gek dat er tussen Hulst/Kloosterzande/Terhole en Terneuzen ook maar 2 rijbanen liggen, het daar in de spits niet minder druk is en er toch relatief gezien weinig gebeurt. Hebben Oost-Zeeuws-Vlaming misschien meer geduld en hebben zij wellicht een betere verkeersdicipline ?
Ik heb maar 1 baan ! (2) (15-10-2009 om 19:31)
En ja, een motor zit soms ineens naast je zonder dat je er erg in hebt. Hoe zou dat toch komen? Zeker als je in een gesloten bus rijdt zeer irritant. Ze naderen je middenachter, je ziet ze niet in je spiegels en wroemmm, ineens zitten ze naast je. Het lijkt wel of motorrijders altijd haast hebben.
Ik heb maar 1 baan ! (1) (15-10-2009 om 19:25)
Er zijn er maar een paar die het begrijpen. Wat een gezever over die N61. Dit had overal kunnen gebeuren. Als het op een 4-baans weg was gebeurd, had die motor in de middenberm gelegen. Een weg is zo gevaarlijk als je hem zelf maakt. Rijstijl aanpassen en opletten, simpeler kan het niet.
Romeo (15-10-2009 om 12:19)
Waarom maken we van de N61 geen kanaal.Hoeft de Hedwigepolder ook niet onder water gezet te worden.We laten er een paar veerpontjes op varen en niemand heeft meer last van files e.d.Wat een onzin dat dit ongeluk(wat overigens ook op twee-of vierbaans wegen gebeurd)aan de N61 ligt.
Chauffeur (14-10-2009 om 22:41)
Ik kom bijna iedere dag over dit stuk weg en als je ziet wat mensen voor stunts uithalen om een vrachtwagen of andere weggebruiker voorbij te komen terwijl die zich aan de snelheid houd dan kan je wachten op dit soort ongelukken. Houd iedere keer me hart vast.
Meisje (14-10-2009 om 22:39)
Waarom is er aan deze weg nog niks aan gepast... gelukkig is er niemand bij omgekomen... het blijft een gevaarlijke weg... maak er 4 baans van of zorg ervoor dat ze niet meer kunnen in halen!!!! sterkte in iedergeval,
Cookie-instellingen beheren